Principal » Internet » Microsoft Office pentru Mac 201114.7.1

Microsoft Office pentru Mac 201114.7.1

Internet : Microsoft Office pentru Mac 201114.7.1

Microsoft Office pentru Mac 2011 este lansarea unui bine-cunoscut pachet Microsoft Office, conceput pentru OS X. Pachetul include un editor de text (cuvânt), o foaie de calcul (Excel), un program pentru crearea unei prezentări (PowerPoint) și un client poștal extins (Outlook).

Pachetul Microsoft Office pentru MOPPIES, la fel ca și echivalentul lui Windows, a fost conectat la contul Microsoft și integrat cu serviciile de disc și SharePoint. Documentele create în programele incluse în pachetul Office pot fi salvate direct pe ele sau pot trimite prin e-mail. Pentru a răsfoi documentele la distanță, puteți utiliza conexiunea de documente atașată la pachet.

Microsoft Word Acesta este un editor de text extins în care puteți plânge de la zero atât o scrisoare simplă, bogată în broșură grafică sau lucrare științifică. Panglica activă afișează instrumentele care se schimbă în funcție de elementul care este selectat în prezent. De asemenea, puteți ascunde întreaga interfață a programului și vă puteți concentra pe scriere datorită vizualizărilor "cu Focus ".

Utilizarea unui instrument de introducere grafică cu un instrument pentru compresia lor vă permite să controlați dimensiunea documentului salvat. Însodificarea cuvântului Egal Editor vă permite să plasați modele matematice în documente, puteți configura, de asemenea, tabele din Excel cu posibilitatea de editare, diagrame, diagrame, forme vectoriale, date de conținut, anteturi, subsol și utilizați formatare automată.

Microsoft Excel Această foaie de calcul avansată în care puteți plânge atât bugetul de origine, prezentați numere pe diagrame atractive și date de proces utilizând macrocomenzi și tabel de placare, care facilitează screening-ul seturilor mari. Aici, de asemenea, meniul sub forma unei panglici asigură accesul rapid la instrumentele cele mai frecvent utilizate în contextul. Datorită scripturilor vizuale de bază, economisim timp prin automatizarea sarcinilor repetitive.

Microsoft powerpoint Acest program în care puteți dezvolta și de a afișa prezentări multimedia atrăgătoare. Datorită panglicului, toate instrumentele necesare sunt în vederea. Atunci când plasarea unui grafic în prezentare, putem elimina fundalul sau a pune filtre pe ele. Diapozitivele pot fi îmbogățite cu tranziții tridimensionale, animații și multimedia. O noutate este abilitatea de a efectua spectacole online. Prezentatorul încorporat vă va permite să practicați prezentarea și vă oferă posibilitatea de a desena note pentru conducerea, care poate fi plasată pe ecran atunci când lucrați cu proiector, invizibil pentru ascultători. PowerPoint poate, de asemenea, să coopereze cu diverse control de la distanță, care facilitează foarte mult prezentarea.

Microsoft Outlook Acesta este un program extins de e-mail și gestionarea contactelor, calendar, note scurte și o listă de sarcini. Datorită servirii mai multor conturi și prezentarea mesajelor sub formă de fire, corespondența poate fi eficientă. Atât e-mailul, cât și cartea de adrese și calendare pot fi sincronizate cu diverse servicii, inclusiv servere de schimb și Outlook.COM. Outlook poate descărca automat configurația pentru multe servicii populare ale altor companii.

Când creați documente în fiecare dintre programele, puteți începe de la unul dintre numeroasele template-uri, lista care va fi afișată la pornire, sau descărcați șablonul din rețea. Un set de ilustrații mici a fost, de asemenea, atașat la pachetul (miniaturi). În fiecare dintre programele pe care le poate accelera îndeplinirea sarcinilor populare datorită acțiunilor automative.

Atenţie!

După instalarea pachetului, îl puteți testa timp de 30 de zile sau puteți utiliza versiunea gratuită numai pentru a vizualiza fișierele fără limite de timp. Pentru testarea pachetului aveți nevoie de un cont Microsoft și de activarea perioadei de testare Office 365, care se leagă la transferul informațiilor de compensare (paypal sau card de credit). De asemenea, puteți conecta un pachet cu abonamentul Office 365 deja achiziționat.

Microsoft Office pentru Mac 2011 este, de asemenea, disponibil ca o achiziție unică într-o versiune profesională și mai ieftină, lipsită de Outlook, destinată utilizatorilor de acasă, studenților și studenților.

Recomandat
Lasă Un Comentariu