Principal » Internet » Microsoft Office 2021 va fi disponibilă de la 5 octombrie - la fel ca Windows 11

Microsoft Office 2021 va fi disponibilă de la 5 octombrie - la fel ca Windows 11

Internet : Microsoft Office 2021 va fi disponibilă de la 5 octombrie - la fel ca Windows 11

Pachetul Office Microsoft Office 2021 va fi disponibil pe piață din 5 octombrie. Acest lucru exact în același moment în care Windows 11 vor fi puse la dispoziție.

Pachetul Office 2021 va atinge piața pe 5 octombrie, în calitate de succesor al Oficiului "A 2019 - informează Engadget. Este o versiune cu o taxă unică și o licență de viață, dar în același timp fără a rula actualizări de funcții, ca în cazul unui abonament de pachete Microsoft 365 (în șefii multor utilizatori care funcționează în funcțiune în funcția de Office 365).

Office 2021 va fi disponibil în ziua de lansare atât pe Windows, cât și pe MacOS. Software-ul, de fapt, nu va diferi prea mult de la predecesorul, dar merită remarcat funcționarea planificată a motivului de interfață întunecată și a funcțiilor suplimentare pentru a se concentra asupra fragmentelor specifice ale textului editat.

Windows 11 Disponibil din 5 octombrie. Deja, atunci puteți obține o actualizare

Utilizatorii care așteaptă actualizări curente și cu ocazia unui loc suplimentar în cloud Microsoft, acestea ar trebui să fie interesate de abonamentul Microsoft 365. Apoi, în funcție de pachet, biroul poate funcționa chiar și în mai multe computere la domiciliu pe multe dispozitive, deși acest lucru este asociat cu taxe lunare sau anuale.

Programe

Actualizări. Actualizări noi. Vezi mai multe> Office Officepakiet

Recomandat
Lasă Un Comentariu