Principal » Software » Microsoft Office 2016 Preview este deja disponibil!

Microsoft Office 2016 Preview este deja disponibil!

Software  : Microsoft Office 2016 Preview este deja disponibil!

Nu există nici o îndoială că Microsoft Office este cea mai populară suită de birouri din lume. Este adevărat că nu este gratuit, dar practic fiecare komputeraze putem găsi chiar o versiune de testare. Recent, versiunea de previzualizare a celei mai recente versiuni a Microsoft Office 2016 a fost recent în rețea. Ce oferte Nowo?

Microsoft Office 2016 Previzualizare Fii cea mai recentă versiune de testare a celei mai populare suite de birouri disponibile pentru computerele care rulează Microsoft Windows. Pachetul include multe instrumente care vor fi utile atât la domiciliu, cât și în companie, și vorbim despre un procesor de text, foaia de calcul, instrumente de prezentare pentru a crea etc. 

Pentru mulți utilizatori pachetul Microsoft Office sunt echipamente obligatorii pentru fiecare computer fără semnificație dacă servește la muncă sau activități de zi cu zi, adică. Navigarea pe Internet, realizarea temelor etc. Pachetul include o varietate de instrumente, ceea ce face posibilă scrierea tezei, păzind bugetul gospodăriei, creează calendare și prezentări. Mai mult decât atât, cea mai recentă versiune 2016 este din ce în ce funcțiile de sprijin de atingere, iar built-in sincronizare cu nor OneDrive vă permite să salvați documente în rețea, astfel încât avem acces de oriunde în lume și orice dispozitiv. 

Pachet Microsoft Office 2016 Previzualizare Include articole precum Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Onoteoote, Microsoft Outlook, Microsoft Access și Microsoft Editor. Au existat multe îmbunătățiri interesante în cea mai recentă versiune. Discursul, printre altele, despre motorul intuitiv de căutare spune-mi, care va scrie ce comandă de utilizat, scrierea a ceea ce doriți, informații, care caută informații contextuale din rețea pentru fragmente de conținut indicat și dezordine, gestionarea filtrării și organizarea casetei de recepție a Outlook pe baza tendințelor observate ale utilizatorului.

Interesant, noul previzualizare Microsoft Office 2016 poate fi, de asemenea, un instrument pentru analiștii care vor aprecia crearea automată a prognozelor din șirurile de date disponibile. În plus, combinarea intuitivă și modelarea surselor de date merită atenție. De asemenea, tabele îmbunătățite, care au fost porticul începători. Acum putem construi modele de date, grup de date automat și analizăm-le datorită instrumentelor intuitive. Administratorii ar trebui să acorde atenție noilor mecanisme de securitate și lucrărilor de control. În plus, pot gestiona liber traficul de rețea și pot fi mai ușor de sincronizat instalarea de patch-uri pentru birou.

Ține minte că Microsoft Office 2016 Previzualizare Această versiune de încercare vă permite să utilizați pachetul timp de 180 de zile. Pentru ao activa, introduceți cheia: NKGG6-WBPCC-HXWMY-6DQGJ-CPQVG.

Recomandat
Lasă Un Comentariu