Principal » Internet » Microsoft: despre actualizarea creatorilor va decide utilizatorii

Microsoft: despre actualizarea creatorilor va decide utilizatorii

Internet : Microsoft: despre actualizarea creatorilor va decide utilizatorii

Când prima actualizare mare a Windows 10 a fost pusă la dispoziție în luna iulie a anului trecut, actualizarea aniversării, forumurile au inundat complicațiile pe care instalarea le-a cauzat. Microsoft tocmai a lansat o comunicare intitulată Asigurarea clienților cu alegerea și controlul Creatori Update, potrivit căruia corporația a atras lecții de la acest studiu, iar actualizarea de instalare Creatori va rula fără probleme.

Cum Microsoft are intenția de ao face? În primul rând, dând mai mult control asupra instalării în mâinile utilizatorilor înșiși. Acest lucru va afecta termenul limită pentru instalare - Când sunt partajate actualizările, utilizatorii vor vedea un mesaj adecvat cu opțiunile pentru selectarea timpului de instalare. Așa cum este acum în compilațiile de testare, va fi posibilă comanda instalației imediate, desemnarea termenului la minut sau solicită o reamintire mai târziu.

O altă manifestare a puterii asupra sistemului în mâinile utilizatorilor ar trebui să fie noi posibilități de confidențialitate, bazate pe cinci comutatoare pe care le descriem. Datorită acestora, va fi posibilă cu siguranță dacă Microsoft are dreptul de a colecta date de locație, recunoaștere a vorbirii, diagnostice sau identificarea utilizatorului pentru a-i prezenta anunțuri contextuale.

Despre aceste cinci comutatoare au terminat negativ grupul de lucru al articolului 29, responsabil cu reglementările privind datele cu caracter personal în țările Uniunii Europene. Pentru instituțiile asociate, un astfel de control trebuie să fie insuficient și cel mai important - neclar. Și consecințele sunt grave, deoarece, fără a-și informa în mod corespunzător clienții cu scopul și domeniul de aplicare al datelor colectate, Microsoft face acest lucru în Uniunea Europeană în mod ilegal.

Microsoft se bazează, prin urmare, pe declarațiile sale privind facilitarea vieții private și a posibilității utilizării ferestrei utilizatorului în care va fi preferată actualizarea. Cu toate acestea, nu puteți uita că prioritatea pentru producătorul de sistem-service este cât mai curând posibil pentru a adapta ultima sa versiune cât mai curând posibil. Despre dacă aceste schimbări simbolice vor afecta eficiența instalației de actualizare a creatorilor, vom învăța în câteva săptămâni.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu