Principal » Internet » Microsoft: Algoritmii noștri care recunosc discursul sunt la fel de eficiente ca un bărbat

Microsoft: Algoritmii noștri care recunosc discursul sunt la fel de eficiente ca un bărbat

Internet : Microsoft: Algoritmii noștri care recunosc discursul sunt la fel de eficiente ca un bărbat

Trecerea un an a aratat foarte clar ca cele mai mari corporații să lucreze intens peste noi metode de introducere a datelor și interacțiunea cu dispozitive. Și acest lucru indiferent de interesele unor astfel de știri între utilizatori. Dave Chaplin de la Microsoft a vorbit despre acest subiect, care fără ceregilas a declarat că tastaturile QWERTY sunt experiențe aparținând secolului al XIX-lea, care trebuie înlocuit. Desigur.

Și în această chestiune Microsoft a lăudat doar o realizare reală. Blogul oficial corporative a publicat un mesaj care anunță un reper istoric în dezvoltarea de algoritmi de recunoaștere a vorbirii și de a face transcrierea sa. Cu păstrarea într-o intrare a tonului patetic, puteți afla că Microsoft sa dezvoltat în laboratoarele programului care transcrie cu o precizie egală cu omul.

Aceleași declarații probabil nu vor convinge pe nimeni, în special că Microsoft deja în primul paragraf este permis inexactități. Pe de o parte, a fost făcută o descoperire în algoritmi de tranziție, pe de altă parte, vorbind despre semnificație, precum și despre un bărbat. Nimeni nu trebuie să fie convins că înțelegerea textului și abilitatea de a scrie două competențe diferite.

NAY, ați argumenta cu afirmația că cunoașterea semanticii, totuși, afectează calitatea producției de text transcrisă. Vă încurajăm să vă familiarizați cu experimentul camerei chineze din filosoful american John Searle 'și deja în 1980.

Mai mult echilibrat (și onest) este un articol care prezintă rezultatele noi algoritmi și oameni de știință de vorbire înșiși. Pentru a construi o rețea neuronală specializată, datorită unui student profund, instrumentul de rețea computațională a fost utilizat în transcrieri, folosit și în traducerile mașinilor sau recunoscând obiectele din imagini. Codul ei a fost pus la dispoziție de Microsoft în depozitul GitHub.

De fapt, realizarea Microsoft, după cum se poate presupune, puțin are o înțelegere comună și cel puțin nu se traduce direct pe rezultate. Și acestea, trebuie să recunoașteți că sunt impresionante. Pentru eficacitatea transcriere, se utilizează raportul WERROR RATE, care este egal cu raportul dintre suma de substituție, deleție și inserție și numărul de cuvinte în terminare. Cele mai recente algoritmi Microsoft au ajuns la 5,9 wer, la fel de mult ca și oamenii care participă la cercetare.

5.9 Aceasta este cea mai mică din istoria procentului de verdict de eroare înregistrat în cazul transcrierii mașinii.

Destul de amuzant, în acest context, de ce Word rata de eroare nu este o măsură bună pentru algoritmi de recunoaștere vorbire..., care a fost publicată la 1 mai 2011 de către... Microsoft! Se referă la măsurarea măsurii adecvarea alegerii cuvintelor omite o mare parte a contextului, care pe termen lung este de așteptat să reducă precizia transcripției mașinilor.

După cum puteți vedea un parametru (și acestea nu sunt realizări științifice din ultimii ani, înfloritoare, în principiu, de la începutul celui de-al doilea și al treilea decenii din secolul al XX-lea, traducerea mașinii nu poate fi descrisă ca o tehnologie nouă) poate, în doar cinci ani pentru a decide asupra algoritmului de calitate sau mediocritate. În afară de Niuansie, Microsoft trebuie să recunoască că are în prezent cel mai avansat Cyberskrybą. Așteptăm implementarea.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> FelietonEtrogram

Recomandat
Lasă Un Comentariu