Principal » Internet » Microsoft este modernizarea echipamentului pentru a accelera serviciul xcloud

Microsoft este modernizarea echipamentului pentru a accelera serviciul xcloud

Internet : Microsoft este modernizarea echipamentului pentru a accelera serviciul xcloud

Microsoft a anunțat o actualizare a serviciului său de jocuri Xbox Cloud, cunoscut într-o nuchell ca xcloud. Potrivit companiei, realizarea modernizării va afecta în mod semnificativ timpul de încărcare mai scurt și crește numărul de FPS.

Xbox Cloud Gaming, și xcloud, este un joc video streaming un videoclip adunat în nor. Puteți să o utilizați pe console Xbox sau să utilizați un desktop și smartphone-uri. Jocuri streaming fără a avea o consolă au făcut mulți oameni interesați de posibilitățile acestui serviciu.

Potrivit serviciului de la Verge, serviciul va fi mutat în Seria Xbox X. În plus, Microsoft se mișcă de asemenea xCloud din faza de testare beta. Compania a anunțat că în ultima fază a analizei interne, ceea ce înseamnă că în următoarele săptămâni veți actualiza mediul dvs.

Aceste informații vor face apel cu siguranță la toți utilizatorii xCloud. Timp de luni, timpul de încărcare a jocurilor a fost unul dintre aspectele criticate pe scară largă. Deci, dacă actualizarea viitoare va scurta în mod semnificativ timpul de așteptare pentru a rula jocuri, vă puteți aștepta ca serviciul să devină mult popular, iar Microsoft va câștiga noi clienți.

Jocul Xbox Pass Modificări obiceiurile jucătorului. Microsoft vorbește despre sensul și dezvoltarea serviciului [interviu

Nu există schimbări planificate în acest sens. În următoarele săptămâni, serviciul va deveni rulat prin browsere pentru toate Xbox Joc Pass Membrii Ultimate. În prezent, Microsoft rulează teste beta, pentru care este necesară invitația.

Compania speră că în acest an va extinde gama de servicii și în alte țări. Pe listă există Australia, Brazilia, Mexic și Japonia. Există, de asemenea, posibilitatea de a schimba planurile de abonament de joc Xbox. Până în prezent, nu sunt conștienți de detalii în acest subiect.

Programe

Actualizări actualizări știri Vezi mai multe> xcloudmicrosoftmicrosoft xcloud

Recomandat
Lasă Un Comentariu