Principal » Internet » Microsoft eliberează masiv angajații Nokia și abandonează Android

Microsoft eliberează masiv angajații Nokia și abandonează Android

Internet : Microsoft eliberează masiv angajații Nokia și abandonează Android

Romantismul Nokia cu Android nu a luat prea mult timp. Microsoft intenționează să scape de modelele Buget X Series și să înlocuiască Google Software 'și propriul dvs. telefon Windows. Schimbarea trebuie să aibă loc imediat, iar Stephen Elop a informat-o în e-mail trimis la angajații Nokia.

Uciderea Android pe Nokia ieftină este asociată cu numeroase reliefuri pe care Microsoft îl pregătește anul viitor. Satya Nadella, care în compania de la Redmond este un "număr", a anunțat în nota sa angajaților că restructurarea va afecta 18.000 de persoane concentrate în principal pe departamentul mobil Nokia. Acesta este 14% dintre toți angajații din Microsoft. Modificările propuse de Nadella sunt atât de profunde încât Microsoft decide să-și concentreze lucrările pe Windows Phone și să abandoneze complet Android pe dispozitivele sale.

Prezentat în luna februarie, Nokia X sa dovedit a fi un succes considerabil de marketing în țările în curs de dezvoltare, cum ar fi India sau China. Primele modele din seria X s-au bazat pe Android 4.1, care a fost modificat semnificativ, astfel încât interfața să seamănă cu cea cunoscută din Windows Phone. Cu toate acestea, Microsoft a decis să-și pună în aplicare sistemul de operare de proprietate Phone Windows la un nou cost low-cost, care va înlocui seria X Nokia. Amintiți-vă că acum puțin trei săptămâni știrile au mers în întreaga lume despre eliberarea Nokia X2 Android, care costă 99 de dolari SUA și este probabil să devină ultimul copil al căsătoriei dintre Microsoft și Google.

Elop, care este șeful echipamentului departament, a anunțat, de asemenea, că Microsoft intenționează să se concentreze asupra problemei echipamentelor adaptate țării specifice în care urmează să fie vândute. Acesta va fi probabil asociat cu modulele LTE care nu vor găsi o utilizare mai largă NP. În India, și producția lor este calea. În plus față de LTE, un lucru important pentru clienții asiatici este prezența unui slot pe a doua carte SIM.

Activitățile Microsoft sunt radicale, dar atât Nadella, cât și Elop cred că telefonul Windows poate continua să concureze pe piața mobilă cu iOS sau Android.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu