Principal » Internet » Microsoft are o problemă cu China. Compania elimină aplicațiile hacker din azure

Microsoft are o problemă cu China. Compania elimină aplicațiile hacker din azure

Internet : Microsoft are o problemă cu China. Compania elimină aplicațiile hacker din azure

Multe companii din întreaga lume folosesc infrastructura Microsoft Azure, inclusiv 95% din corporațiile din clasamentul Fortune 500. Cu toate acestea, Azure se dovedește a fi o soluție interesantă și pentru hackerii sponsorizați de un guvern chinez. Și asta este recent o companie Redmond pe Pieńku.

În acest an, Centrul de Informații Microsoft Amenat a suspendat cât mai multe aplicații Azure Active Directory după stabilite că pot fi utilizate pentru a prelua controlul asupra infrastructurii de rețea a altor companii. Grupul de hackeri de gadoliniu, plătit de guvernul chinez, este responsabil pentru crearea lor. De asemenea, stocate date furate pe platforma Oneedrive și le-a folosit pentru a obține diferite elemente ale activităților lor de hacking.

Interesant este faptul că grupul chinez Hakerska nu a folosit propriile sale soluții, de multe ori până acum a fost cu malware (malware), dar PowerShell Empire, modificat, open-source 'Powershell versiune.

Hackerii chinezi au folosit probabil un cont de azur gratuit ca parte a perioadei de probă sau a folosit așa-numitul. "Prepaid ". PowerShell Imperiul le-a permis să încarce noi module utilizând Microsoft API, inclusiv cele care au permis să preia cont de cont sau să cauzeze manual codul și transferul de date între contul de atac și victimele.

Microsoft după detectarea activității suspicioase a fost capabilă să stingă aplicațiile suspecte Azure Active Directory,. Compania a anunțat că a reușit să protejeze consumatorii fără acțiuni suplimentare din partea lor. American Corporation a împărtășit semnăturile digitale și numele de cont asociate cu Grupul Gadolinum. În acest fel, utilizatorii și organizațiile Azure vor putea să determine dacă au fost victime.

Giant de la Redmond este de părere că acesta este doar începutul unor astfel de atacuri, dar compania a declarat că ar crea noi mecanisme de detectare pentru a se apăra împotriva lor.

Programe

Actualizări Actualizări Produse noi Vezi mai multe> InternetSensessiness

Recomandat
Lasă Un Comentariu