Principal » Internet » Microsoft are o piraterie destul de onestitate: utilizatorii vor fi marcați

Microsoft are o piraterie destul de onestitate: utilizatorii vor fi marcați

Internet : Microsoft are o piraterie destul de onestitate: utilizatorii vor fi marcați

Anul trecut a fost marcat de mai multe acțiuni eficiente care vizează cele mai mari site-uri web cu torrente. Cu toate acestea, nu poate fi uitat că, printre altele, din acest motiv, torrentele ca o modalitate de distribuire a conținutului piratate, ei pleacă la lamus, de exemplu, streaming.

O alternativă la fel de populară la Torrents este, de asemenea, împărtășind filme sau muzică din conturile private în servicii populare: Google Disk, Onedriva sau în principal mega. În Polonia, un site Chomikuj domnește în această chestiune.En, care astăzi este mai asociat cu partajarea decât depozitarea. Este pe acest fron cu pirateria pentru a lupta cu Microsoft.

Torrent Freak Service informează Microsoft pentru a lupta împotriva pirateriei pe compozitorii de stocare online. Se presupune că va fi lansat un sistem de monitorizare a conținutului piratate și marcajul de utilizatori în acest tip de servicii.

Sistemul se va baza pe rapoartele utilizatorilor înșiși, deși în practică va fi probabil organizații care asociază deținătorii de drepturi de autor. Pe această bază, materialele în sine vor fi determinate. Apoi, sistemul va urma sursele de scurgere și - dacă acestea sunt legate de notoriu cu un singur cont, de exemplu. În serviciul onedrive - marchează, de asemenea, utilizatorii în consecință.

În ceea ce privește aceleași consecințe, brevetul menționează doar limitarea privilegiilor de acces, care este, probabil, determinarea euphemistă a blocării accesului la 'a. Cu toate acestea, nu există referiri la orice consecințe juridice. Cu toate acestea, nu puteți uita că contul Microsoft este utilizat pentru a identifica în Oneedrive. Mulți utilizatori îl folosesc, de asemenea, pentru a vă conecta în Windows sau când utilizați e-mail. Microsoft Brevet codifică practicile similare celor deja utilizate Google și Dropbox: Materialele pirateriei sunt marcate acolo la o funcție de comandă rapidă și partajarea lor blocată.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu