Principal » Internet » Microsoft a înființat deja câștigătorul Campionatului European de Fotbal al XV-lea

Microsoft a înființat deja câștigătorul Campionatului European de Fotbal al XV-lea

Internet : Microsoft a înființat deja câștigătorul Campionatului European de Fotbal al XV-lea

Microsoft știe bine pe o dată mare și un elev de mașină, are o putere imensă de calcul în cloud-ul dvs. de azur, înștiințați că știți fotbal? Vom afla despre el în curând, verificând ceea ce merită previziunile Campionatelor de fotbal XV, pregătite nu din intestinele de acoperire de cocoș sau cafea, ci doar cu ajutorul tehnologiilor moderne.

Nu vă vom expune răbdarea la încercare, de la Razuni va fi clară. Potrivit Microsoft, Polonia nu are nici o șansă.Campionatul European va cădea în germani, pentru că, după cum știți, sportul de fotbal a inventat să câștige Germania.

Analistii din Redmond se concentrează în meciul polonez împotriva Ucrainei pe vecinul nostru de est (38% la 30%, cu o remiză șansă de 32%), pe care îl consideră a fi un cal negru al acestor campionate, susținând că va exista un sfert de finala. Cu Germania powinniśmywięc pierde (65% la 11%, cu o șansă de 34% din egalitate), și Irlanda de Nord wygramyjedynie. Acest lucru este în conformitate cu cele mai recente date ar putea fi suficiente pentru a părăsi grupul printre cele patru cele mai bune echipe din a treia poziție.

Germanii rivali, care pe drumul spre finala au fost Pokonaćreprezentacje România, Italia și Franța, ar fi Spania, care în grupul său a bătut cehi, turci și croați și Potemaustriaków, ucraineană și engleză. Microsoft a prepara printr-o combinație completă a predicțiile pentru phasegroup și introducerea treptată.

În măsura în care ar trebui să tratăm serios aceste analize ale mașinii?Foarte serios. În timpul finalelor Cupei Mondiale 2014Oprogramowanie Microsoft aptly wytypowało 15 din cele 16 echipe, turneu de fază Któweszły. Puțini divineri pot Pochwalićsię astfel de rezultate. Anul acesta trebuie să fie și mai eficient, modelul de analiză în două etape.

Prima etapă este o analiză statistică în care estimările și forța echipelor individuale de urgență câștigate și pierdute, confruntările directe ale echipelor, leziunile actuale și absențele cheilor, meciurile de meciuri și vreme.

A doua gradul este o analiză a utilizatorilor de activități online ale altor variabile de indicație soci-. Datele de utilizator Tanonic, activitatea de rețea, crearea de rețele, anchetă, conținut în social media, sunt luate în considerare, în cauză, să fie evaluate și simpatia audienței în timpul meciurilor.

Din datele pregătite pentru analiză în această măsură, așa-numitul.Fan Heatmaps - vizualizări interactive care arată simpatiile susținătorilor. Veți putea urmări integrarea stărilor de schimbare în țările individuale și descoperiți, cine susține. Ei vor începe în curând sub thirună.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu