Principal » Internet » Microsoft și Samsung lucrează împreună pe jocul mobil

Microsoft și Samsung lucrează împreună pe jocul mobil

Internet : Microsoft și Samsung lucrează împreună pe jocul mobil

Samsung și Microsoft sunt parteneri de mult timp. Producătorul coreean se atașează la Galaxy Note 10 Aplicația dvs. de telefon (care este un link pentru a trimite SMS, precum și apelarea și primirea de apeluri de la nivelul PC-TA) și a creat un sistem de sincronizare a fișierelor între Oneedrive și Galeria foto pe Android. În plus, aceste smartphone-uri au aplicații preinstalate, cum ar fi Word, Excel, PowerPoint, Outlook, LinkedIn și Oneedrive. Acum aceste două companii își extind parteneriatul despre jocurile mobile.

Microsoft este de a lucra împreună cu Samsung peste proiectul Service XCloud, care face jocuri streaming pe smartphone-uri. O companie Redmond concurează aici de la Google Stadia, dar are acest avantaj că xcloud permite în teorie să joace fiecare joc pe care îl știi din Xbox. Deja, chiar și în timpul perioadei de testare, acesta oferă până la 54 de titluri, spre deosebire de stadionul, care și-a făcut debutul cu doar 12 poziții.

Am auzit despre planurile inițiale ale Samsung și Microsoft în timpul evenimentului Neîmpachetată. Nu cunoaștem încă detalii, dar se știe că cooperarea se referă la serviciul XCLOLD. Mai multe informații pe care le-am auzit în curs de desfășurare.

În prezent, serviciul xcloud oferă 54 de jocuri de streaming smartphone, fotografie. Xbox

Parteneriatul Microsoft cu Samsung este foarte important pentru că este compania coreeană vinde cea mai mare parte a smartphone-urilor sale din lume. Potrivit calculelor de analiză a strategiei, aproximativ 295,1 milioane de telefoane de companie răspândite anul trecut. Cooperarea celor doi giganți ai industriei tehnologice este, de asemenea, crucială cu o chestiune diferită - Samsung are cel mai popular sistem de operare pe televizoare, Tigen, care are 21%. Participarea pe piața globală. Succesul lui XCloud va depinde în mare măsură de disponibilitatea largă a acestui serviciu, iar acest lucru este posibil datorită acestui tip de cooperare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gamingsmart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu