Principal » Internet » Microsoft și Google începe cooperarea legată de virtualizare. Suport Open Source

Microsoft și Google începe cooperarea legată de virtualizare. Suport Open Source

Internet : Microsoft și Google începe cooperarea legată de virtualizare. Suport Open Source

Google și Microsoft pentru o perioadă lungă de timp pentru a concura între ele. La început, se părea că motorul de căutare pe Internet are puțin în comun cu software-ul, sistemele de operare, hardware-ul și apartamentele de birou, și anume ce se ocupă de Microsoft. Dar timpurile s-au schimbat, multe servicii care rulează în sistemele cloud se schimbă foarte rapid, iar ambele companii au construit deja pentru clienții lor lumi separate și concurează înverșunat. Uneori merită să coopereze între ei.

Ambele societăți au decis să facă acest lucru, interesant, este vorba despre serviciile de cloud în care au în prezent o luptă de luptă, de multe ori se deplasează într-o publică de la un vizitator nou concurent. Aici există una diferită, și anume un sprijin mai bun pentru proiectele open source pe partea laterală a soluțiilor de server profesionale Microsoft Azure. Acum o lună Microsoft a anunțat începutul suportului pentru o platformă Docker, care vă permite să automatizați procesele legate de dezvoltarea software-ului. Vă oferă containere portabile, independente în care pot fi dezvoltate software-ul. Un astfel de container vă permite să utilizați conținut, indiferent de platformă, dar este folosit de giganți un astfel de eBay și să se sporească.

Google a fost eliberat la începutul lunii iulie, Kubernetes proiectat pentru motorul său de calcul, care vă permite să gestionați containerele care oferă suport pentru docker. După cum se dovedește, acesta poate fi folosit pe partea Serverului Azure și ambele companii lucrează la el. Soluțiile combină proiectul Libwarm, un mic set de instrumente care vă permit să creați servicii de rețea pentru acest tip de sisteme cloud. Întregul Kuberntetes este disperat pe Github, ambele companii o vor sprijini și vor profita de o astfel de cooperare. Așa cum este gratuit, utilizați această soluție poate. Microsoft se laudă că, datorită acestei cooperări Azure va deveni o platformă și mai prietenoasă, oferind un mediu de nor pentru Windows, SQL, Nodul.JS, Java, Linux și Oracle Solutions.

Este demn de amintit faptul că ambele aceste companii sunt, de asemenea, sprijinite de proiecte Open Source, deoarece este benefic pentru ei într-o situație dată. Unii oameni pot crede că reprezintă această dezinteresare obișnuită și dorința de a ajuta o unitate individuală unică. Aici trebuie să eșueze, este într-adevăr despre dezvoltarea, bani și lupta în continuare pentru clienții care utilizează obtinerea de instrumente mai bune. Cu toate că virtualizarea nu trebuie să fie vizibile pentru utilizatorul mediu, joacă un rol tot mai mare și de multe ori nici măcar nu dau seama că acesta este utilizat în serviciile pe care le folosim.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu