Principal » Internet » Microsoft Edge câștigă o caracteristică excelentă care ar trebui să fie acolo imediat

Microsoft Edge câștigă o caracteristică excelentă care ar trebui să fie acolo imediat

Internet : Microsoft Edge câștigă o caracteristică excelentă care ar trebui să fie acolo imediat

Știm deja că Microsoft Edge într-un mod minunat pretinde că Google Chrome. Și chiar câștigând pe piață (îmi pare rău, Firefox). Cu toate acestea, cel mai înalt moment, cu toate acestea, pentru a începe să ieșim. Old Edge a avut mai multe caracteristici unice la care chiar cele mai bune extensii la Chrome 'a (vorbesc despre tine, cărți de postare și mod de citire). Noua sa versiune (81.0.416.53) Colecții introduse în prezent.

Microsoft Edge: Colecții de funcții disponibile de acum

Colecțiile au fost așteptate, ceea ce, totuși, nu au lovit începutul unei noi margini 'a (sună familiar?). Ce este nou introduce această opțiune?

Ați găsit un nou buton în colțul din dreapta sus și când ați apăsat activează colecția. Apoi, putem selecta partide de text sau imagini și apoi lăsați-le în fereastră pe partea dreaptă. Și în acest fel este gata de "colecție". Alternativ, după selectarea, faceți clic dreapta și selectați "Adăugați la colectare ".

De ce ați folosi acest lucru? Pentru că este un instrument excelent pentru oamenii care trebuie să proceseze o mulțime de informații. Și, de asemenea, pentru studenți și studenți, deoarece fragmentele selectate pot fi, de asemenea, plătite comentariilor, iar fișierul exportat în cuvânt are o notă bibliografică. Mi se pare că ar putea fi, de asemenea, convenabil să creați liste de cumpărături (legăturile copiate afișate ca miniatură cu prețul).

Acesta este modul în care ecranul de întâmpinare al colecțiilor din Microsoft Edge, Foto. Microsoft

Imaginați-vă că explorați subiectul și aveți nevoie de informații din mai multe surse. Datorită colecțiilor, nu va trebui să utilizați unelte de buzunar extern, liner sau evernote. Desigur, dacă te convingi.

Informațiile astfel colectate sunt într-adevăr transparente și, în opinia mea, mult mai convenabil decât de exemplu. Evernote 'A, deși totul depinde de modul în care procesele de informare.

Opțiuni suplimentare și ce Microsoft trebuie să se perfecționeze

Când ne creăm colecțiile și privim în același timp făcând clic pe paragraful colectat de noi (sau imaginea) browserului text defilați automat la site-ul sursă. În plus, dacă vrem, putem copia (și pastă în altă parte) sau putem exporta colecțiile noastre la cuvânt sau excelent. În ultimul caz, nu am întâlnit încă un tip de conținut la care astfel de export ar avea sens, dar sunt sigur că există el. Sau Microsoft va lua acest lucru.

Colecțiile create de noi pot fi exportate în Word și Excel, Foto. Jakub Krawczyński

Există doar un mic inconvenient - Fișierele de export se referă la OneEDrive 'sub forma unui browser. Pentru a utiliza această funcție la nivelul folderului, trebuie să setați manual aplicația System Oneedrive pentru a sincroniza folderul Microsoft Edge Colections. Cred că pe Microsoft ar putea lucra în viitor, astfel încât să vă putem determina unde obțineți colecții (deși înțeleg că vrea să ne țină în ecosistemul dvs.).

Dacă nu vrem să folosim funcțiile de colectare, putem șterge un buton adecvat din setările browserului (Setări-> Aspect). În opinia mea, cu toate acestea, este în valoare de a da această opțiune oportunitate, deoarece poate fi foarte util.

Microsoft Edge pe Windows și MacOS este disponibil în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu