Principal » Internet » Microsoft Edge va fi echipat cu previzualizări de carduri

Microsoft Edge va fi echipat cu previzualizări de carduri

Internet : Microsoft Edge va fi echipat cu previzualizări de carduri

Edge este un nou browser Microsoft care a făcut debutul cu Windows 10. În prezent, funcționalitatea sa este semnificativ limitată în comparație cu concurența, însă corporația lucrează intens la schimbarea acestei situații. Cel mai probabil, în noua versiune de testare a sistemului, vom vedea funcția de previzualizare a altor cartele care vor facilita navigarea.

Previzualizarea cardurilor în Microsoft Edge. Sursa: Winbeta

Portalul Winbeta a ajuns la informații referitoare la astfel de modificări. Deocamdată, ar trebui să fie tratată ca un neconfirmat, dar foarte probabil - toate datorită capturilor de ecran care arată o nouă funcție scurgeri de la prezentarea unuia dintre angajații Microsoft. Previzualizarea cardului a trebuit să acționeze ca în alte browsere (de ex. Opera clasică). Tot ce trebuie să faceți este să luați un cursor pe o altă carte decât pagina vizualizată în prezent, astfel încât marginea să-și expună previzualizarea. Până în prezent, nu se știe dacă previzualizarea se va schimba în mod activ în funcție de ceea ce se află pe pagină.

Această opțiune nu ar trebui să fie surprinsă: deși concurența sub forma unei noi operă, Chrome și Firefox nu o are acum, este posibilă instalarea aditivilor care să permită instalarea acesteia. Extensia este un alt element pe care utilizatorii de margine îl așteaptă. Modificările ar trebui să apară împreună cu noile versiuni de testare Windows 10, cel mai rapid acces la acestea va avea participanții la programul Insider. Restul trebuie să aștepte până în noiembrie, data estimată de eliberare a unei noi actualizări ridicate pentru ultimul sistem.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu