Principal » Internet » Microsoft Edge va dispărea din Windows 10? Acesta îl va înlocui un nou browser bazat pe crom

Microsoft Edge va dispărea din Windows 10? Acesta îl va înlocui un nou browser bazat pe crom

Internet : Microsoft Edge va dispărea din Windows 10? Acesta îl va înlocui un nou browser bazat pe crom

În rețea există rapoarte surprinzătoare despre dezvoltarea ulterioară a browserului Microsoft Eds, care este cu siguranță cunoscut fiecărui utilizator al Windows 10. Chiar dacă nu este folosit în fiecare zi, probabil că fiecare cel puțin o dată a folosit-o, în acest caz pentru a descărca un alt program preferat. Edge este unul dintre elementele dinamice dezvoltate ale sistemului, care împreună cu fiecare compilație primește o mulțime de știri utile, de asemenea sub clădirile mai mici din programul Insider pentru Testere. Acum se pare că, în curând, marginea poate fi înlocuită de zgâriat, un alt browser.

Sursa acestor informații este un serviciu de Windows Central, paginile din care Zac Bowden desemnează surse proprii, care sunt familiarizați cu situația de la Microsoft. Din informațiile furnizate arată că producătorul intenționează să abandoneze dezvoltarea motorului EdgetHTML și să adauge în curând un nou browser sistemului care se va baza pe crom, la fel ca Google Chrome. Un nou browser raportat acum este creat și că lucrarea vorbește despre ea ca un proiect Anaheim. Deocamdată, nu se știe când ar putea apărea în sistem, dar Bowden prezice premiera, împreună cu o altă actualizare de mare de Windows 10, adică în primăvara anului viitor.

În acest stadiu, nu știm bine, sau un nou browser primește un nume nou, dar este mai degrabă așteptat dacă numai din motive de marketing, să decuplați de la margine 'a. Mulți oameni îl pot asocia deja fără echivoc cu un browser, care nu este suficient de bun să-l folosească în loc de crom „i sau firefox, și în cele din urmă un nou program bazat pe crom va avea sarcina acestei stări de lucruri pentru schimbare. O mare parte indică faptul că proiectul Anaheim va apărea în Windows 10 și va deveni browser-ul implicit înlocuirea Edge „A, dar browserul cu motorul EdgeHTML (cel puțin la început) vor fi, de asemenea, disponibile în sistem.

O discuție interesantă referitoare la presupusa lucrare de pe un nou browser din Microsoft a fost finalizată pe Twitter. Mulți oameni menționează că marginea va fi în orice mod în Windows 10 pentru mai mult timp, deoarece componentele sale sunt utilizate în vederile aplicației UWP. Noul browser bazat pe crom, totuși, provoacă emoții mixte. Pentru părți ale utilizatorilor, aceasta este o informație excelentă, dar multe timpuri crede că marginea, în special în forma prezentă, este o propunere foarte interesantă pe piață.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu