Principal » Internet » Microsoft Edge cu motorul cromului este mai puțin și mai puțin misterios. Iată cum arată interfața,

Microsoft Edge cu motorul cromului este mai puțin și mai puțin misterios. Iată cum arată interfața,

Internet : Microsoft Edge cu motorul cromului este mai puțin și mai puțin misterios. Iată cum arată interfața,

Mai multe informații despre noua versiune a browserului Microsoft Eds apare în rețea, care se va baza pe motorul de crom. Primele capturi de ecran ale ecranului programului au mers la rețea cu câteva zile în urmă, când am întâlnit, de asemenea, aspectul versiunii de testare a versiunii aplicației. Acum, datorită materialelor puse la dispoziție de serviciul Neowin, putem arăta un pic mai aproape de restul interfeței browserului - imagini și o vizualizare a setărilor au venit în rețea.

După cum puteți vedea, noua margine este similară cu alte browsere bazate pe crom, inclusiv Google Chrome, dar unele elemente sunt neobișnuite. Deși cureaua de sus cu filele și câmpul de adresă nu se evidențiază probabil, este destul de interesantă deja promițătoare pentru a edita conținutul ecranului de pornire, unde puteți vedea nu numai motorul de căutare, ci și site-urile recomandate. După cum este clar de la descărcările disponibile, utilizatorul va fi capabil să utilizeze una din cele patru vederi, dintre care acesta din urmă poate fi ajustat independent la nevoile dvs.

[1/2 ecranul de pornire nou Microsoft Edge și, Sursa: Neowin.

Imaginile de ecranare, de asemenea, trădează apariția setărilor și a magazinului de extensii. Primul organizat este puțin diferit de, de exemplu, pe Google Chrome, deoarece categoriile au fost găsite pe centura laterală. Vom găsi o diviziune luând în considerare profilurile, aspectul, confidențialitatea și serviciile, permisiunile, limbile sau tipărirea. În mod similar, a fost construit un magazin cu adăugări. Extensiile pot fi sortate utilizând categoria din stânga. Împărțirea în considerare include, printre altele, extinderea referitoare la gestionarea parolelor și a conținutului de blocare sau de educație.

[1/2 Magazin de add-on, Sursa: Neowin.

Versiunea actuală a noii Edge 'a, desigur, o ediție timpurie disponibilă numai pentru testere. Deocamdată, nu se cunoaște atunci când versiunea finala a browser-ului va apărea în sistem, dar primele rapoarte au sugerat că acest lucru se va întâmpla cu ocazia următoarei actualizări de mare de Windows 10. Dacă aceste informații sunt confirmate, noua margine va merge la Windows încă în această primăvară.

"Old " nu va dispărea de la Windows prea repede

Introducere în Windows 10 din noul margine 'A Bazat pe Cromium nu va fi echivalent pentru a scăpa de versiunea existentă. Ar trebui să fie conștienți de faptul că EDGE „A-motor pe bază de EdgeHTML depinde de multe alte elemente ale sistemului, și astfel - fără ele nu vor funcționa corect. Puteți citi despre detaliile într-o publicație separată.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu