Principal » Internet » Microsoft Edge de la crom - Premiere. Nou browser disponibil pentru descărcare

Microsoft Edge de la crom - Premiere. Nou browser disponibil pentru descărcare

Internet : Microsoft Edge de la crom - Premiere. Nou browser disponibil pentru descărcare

Browser Microsoft Edge Chromium motor plasat în cele din urmă pe piața versiune stabilă. Aproape chiar un an, din moment ce primele știri despre subiectul ei a apărut pe internet, Microsoft a rafinat Edge „și suficient pentru a începe lupta pe piață dominată de utilizatorii Chrome.

Potrivit documentației, de la 15 ianuarie, noul EDGE se duce la utilizatorii Windows 10 sub forma unei actualizări, dar fără a aștepta, de asemenea, vă puteți descărca singur, de exemplu din catalogul nostru de programe.

În ciuda atitudinii mele sceptice, poate merge. "Old ", acum marginea cu motorul Edgethtml, care a fost asociat până acum de la "browser-ul frânat de la Windows 10", într-adevăr la început nu merita atenție, dar în timp a devenit o alternativă interesantă la Chrome ' A, Opera, Firefox sau Vivaldi.

În cazul unei noi margini "și de la crom, este bine la început. Pornind de la prima versiune instabilă a testului, browserul face destul de bine în teste, are o interfață interesantă și colectează cea mai mare evaluare pozitivă a primului test.

Clienții de afaceri îmbrățișează noul Microsoft Edge și Bing

Acum, browserul merge la toată lumea și este o alternativă interesantă la Chrome 'a. Este posibil ca mulți noi utilizatori pentru Windows 10 vor folosi EDGE „A - Poate că browser-ul va face apel prima dată și să renunțe la descărcarea concurenței bine-cunoscut.

Perioada următoare este timpul primelor teste ale marginii de margine stabil „A și observații notând. De asemenea, aceștia nu vor fi, de asemenea, runaway în deliberările în publicațiile ulterioare.

Pentru a afla cum să configurați pagina de pornire în noua margine 'U, vă invităm să citiți ghidul nostru.

Schimbarea ușoară din Chrome 'și Firefox

Utilizatorii care doresc să verifice noul Edge 'și nu trebuie să-i spună la revedere cu un istoric sau marcaje stocate anterior. Browserul poate fi importat cu ușurință, de exemplu, Chrome 'și dacă Firefox.

Browserul va sugera activitățile potrivite deja la primul început. Doar indică dacă datele ar trebui să fie importate din Chrome „A, Firefox sau din fișierul stocat pe disc. Dacă este necesar, în stadiul importator de marcaje și istoric, puteți reveni mai târziu, privindu-se în setări.

Noua margine cu timpul va merge automat la utilizatorii Windows 10. Anterior, îl puteți descărca manual, de exemplu din catalogul nostru de software. Versiunile pe Windows 10 și MacOS sunt disponibile.

Atenţie!
În Windows 10 Acasă și Pro puteți opri actualizarea automată a EDGE existent „A la EDGE “ A din crom. Tot ce trebuie să faceți este să instalați instrumentul Oficial Blockit Toolkit propus de Microsoft, care va adăuga intrarea corectă în registru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu