Principal » Internet » Microsoft Edge cu crom disponibil în beta. Instalatorul a mers la rețea

Microsoft Edge cu crom disponibil în beta. Instalatorul a mers la rețea

Internet : Microsoft Edge cu crom disponibil în beta. Instalatorul a mers la rețea

Browserul de margine cu motorul cromium a fost unul dintre cele mai interesante subiecte discutate în cadrul conferinței Build 2019 din Seattle. Așa cum sa informat Satya Nadella, programul va fi disponibil pentru multe platforme, inclusiv MacOS, IOS și versiuni mai vechi ale ferestrelor. Edge pe Android este acum disponibilă pentru o lungă perioadă de timp, iar pe Windows 10 puteți testa Edge 'A de la crom în Canary și Dev.

Deși beta nu este încă disponibilă pe pagina oficială a descărcării (cele mai rafinate din cele trei enumerate), instalatorul oficial al acestei versiuni a reușit să găsească pe servere și, prin urmare, îl puteți descărca și din catalogul nostru. Acest lucru va deschide calea de a verifica Edge 'o beta, care este ultima etapă a funcțiilor de testare înainte de a face o eliberare stabilă în viitor.

Microsoft Edge cu crom în beta.

Pe o margine de margine stabilă 'și trebuie să așteptați

Este demn de remarcat faptul că data lansării ediției finală a browserului nu este încă cunoscută. De la început, sa spus că a făcut o margine stabilă 'și împreună cu actualizarea se poate actualiza Windows 10, dar în practică programul va apărea pe piață cel mai probabil un pic mai târziu.

În Seattle, au fost menționate o serie de funcții, care sunt doar pentru a lovi browser-ul în viitorul apropiat. Lista include interpretarea interfeței pentru alte limbi - puteți utiliza doar o versiune de limbă engleză.

Conferința Build 2019 a fost o oportunitate de a prezenta, ca în noul Edge 'U va lucra colecții. Acesta este un panou suplimentar într-un browser care va permite segregarea articolelor, inclusiv împărtășirea acestora și exportul, de exemplu, în formatul Docx cunoscut din cuvânt. În plus, au fost anunțate și setările interesante de confidențialitate.

Edge 'A de la Cromium Puteți descărca din catalogul nostru de software. Folosind meniul Toate versiunile, veți alege o ediție interesantă a browserului: beta, dev sau canary.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu