Principal » Internet » Microsoft Edge de la Crom. O caracteristică nouă vă va ajuta să salvați bateria în laptop

Microsoft Edge de la Crom. O caracteristică nouă vă va ajuta să salvați bateria în laptop

Internet : Microsoft Edge de la Crom. O caracteristică nouă vă va ajuta să salvați bateria în laptop

Microsoft Edge de la Cromium poate consuma acum mai puțină energie, care va aprecia utilizatorii folosind laptop-uri. În variația testului, canarul a apărut o opțiune experimentală pentru a reduce utilizarea discului în timpul redării media din rețea.

În ceea ce privește serviciul Techdov, ideea implică dezactivarea stocării datelor în memoria cache în timpul continutului de streaming pe Internet. Reluarea hard diskului este de a se traduce într-o reducere semnificativă a cererii de energie. Cu alte cuvinte, datorită noii funcții din Edge 'U, browserul vă va permite să navigați mai mult pe Internet pe un computer de încărcare.

Setări experimentale în Edge 'U de la crom.

Pentru a utiliza noile produse, trebuie să instalați cea mai recentă versiune a lui Edge 'A Canary (pentru a fi găsit în directorul nostru din meniul derulant Toate versiunile). Cu toate acestea, noua opțiune nu este activă imediat. Pentru ao activa, vizitați opțiunile experimentale.

Pentru a ajunge la ele, introduceți marginea: // steaguri de pe bara de adrese și confirmați cu tasta Enter. Acum trebuie să găsiți un pavilion # Turn-off-streaming-media-cache (cea mai ușoară modalitate de a utiliza motorul de căutare) și modificați valoarea acestuia la activat. La sfârșit, marginea 'a va reporni.

Eficacitatea funcției poate varia în funcție de echipamentul și tipul paginilor vizitate pe Internet. În plus, trebuie să rețineți că Cantary este cel mai instabil din versiunea de testare a browserului, astfel încât totul să poată funcționa puțin diferit decât își asumă creatorii. Cu detalii legate de economisirea energiei de Edge 'A poate fi citită pe Githubi.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu