Principal » Internet » Microsoft Edge: în curând pentru a sincroniza extensiile, un mini-joc surfer și altele

Microsoft Edge: în curând pentru a sincroniza extensiile, un mini-joc surfer și altele

Internet : Microsoft Edge: în curând pentru a sincroniza extensiile, un mini-joc surfer și altele

Microsoft tocmai a lansat o nouă versiune a Microsoft Edge Beta cu o denumire 83. Acesta introduce câteva schimbări importante. În plus, compania din Redmond oferă, de asemenea, o versiune nouă a Edge pentru dezvoltatori, care, la rândul său, va adăuga alte caracteristici noi.

Versiunea beta a Microsoft Edge a verificat 83 de persoane timp de șase săptămâni folosind testul de canal Canary și Dev. Știri că în ea sunt în primul rând sincronizarea extensiilor între browser din versiunea PC și Mobile, precum și opțiunea de a adăuga toate filele deschise pentru colectare.

Funcțiile noi câștigă, de asemenea, un instrument încorporat pentru editarea PDF, precum și un cititor de imersie care ne va permite să ne concentrăm pe o singură linie de text.

Există, de asemenea, un mic accent clodic. Știm cu toții perfect sărituri dinozaur peste cactușii în deșert din Chrome. Microsoft a decis să nu fie mai rău în acest aspect și a creat un mini-joc cu surfing. Apare când am pierdut conexiunea la Internet. Versiunea beta poate fi descărcată de la Microsoft Edge Insider.

Așa arată noul Mini-joc din Microsoft Edge, Foto. Windows Central

Între timp, o versiune mai nouă a browserului a venit la canalul DEV, cu denumirea 84. Are trei funcții, dintre care unul este deosebit de important. Este legată de modul ecran complet, unde obținem, de asemenea, acces la carduri și centură de adresă fără a părăsi acest mod - acesta este așa-numitul. Ui timid.

Alte două noi produse sunt mai multe funcții pentru sectorul întreprinderii. Într-unul dintre ele, veți putea dezactiva posibilitatea creării unei comenzi rapide la EDGE 'și pe desktop utilizând politica de management (dacă organizația preferă desktopurile curate). Cea de-a doua este opțiunea de a dezactiva navigarea PDF de către marginea încorporată 'un cititor. Apoi, utilizatorii vor primi o notificare. Următoarea actualizare publică pentru browserul de margine va avea loc la mijlocul lunii mai. Microsoft va sari peste două versiuni în sus, datorită calendarului actualizărilor de crom.

[Frame Stable, versiunea de consum a Microsoft Edge pe Windows și MacOS-A este disponibilă în catalogul nostru de software.[/ Cadru

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu