Principal » Internet » Microsoft Edge: Cartele de sincronizare între dispozitivele disponibile în versiunea Dev

Microsoft Edge: Cartele de sincronizare între dispozitivele disponibile în versiunea Dev

Internet : Microsoft Edge: Cartele de sincronizare între dispozitivele disponibile în versiunea Dev

Microsoft a împărtășit un nou browser de margine pe un crom care este destinat testerelor. Este vorba despre ediția 79.0.308.1 dev, în cazul în care puteți verifica, printre altele, sincronizarea cardurilor între dispozitive.

Puteți citi despre produse noi pe Forumul Oficial Microsoft, unde Josh Bodner calculează modificările din această ediție. În afara sincronizării cardurilor deschise între dispozitive, la marginea 'A, au existat, de asemenea, lipici care vor facilita utilizarea zilnică a browserului.

Actualizat Edge DeV.

Printre acestea manipularea stiloului pentru nevoile de mișcare și mărire a ferestrelor, o nouă legătură pentru a gestiona opțiunile de confidențialitate disponibile din nivelul de setări, opțiunea de editare a numelor elementelor în colecții și mai multe pictograme care facilitează navigația. În plus, mai multe erori au fost îmbunătățite, inclusiv probleme cu tipărirea documentelor PDF.

Microsoft EDGE DEV este o ediție de testare a unui browser între versiunea canară și disponibilă oficial de la beta. O versiune stabilă de margine 'și cromul nu este încă disponibil și producătorul nu a dezvăluit când revolta. Se presupune, totuși, că va fi prezentată înainte de furnizarea oficială a Windows 10 20h1 în prima jumătate a anului viitor.

Puteți descărca browserul Microsoft Eds prin intermediul catalogului nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu