Principal » Internet » Microsoft Edge a primit un nou logo. Premiera versiunii cromului în curând?

Microsoft Edge a primit un nou logo. Premiera versiunii cromului în curând?

Internet : Microsoft Edge a primit un nou logo. Premiera versiunii cromului în curând?

Ca o mică schimbare, dar există un subtext. Edge în cele din urmă încetează să se asocieze cu Internet Explorer. Noul logo poate confirma, de asemenea, speculațiile anterioare. Poate mâine vom vedea Primul ministru oficial Edget 'și pe crom.

Microsoft ne-a prezentat noul său browser acum patru ani, dar el încă nu a uitat de trecutul întunecat - Internet Explorer. Acum, compania arată un nou logo care trebuie să se schimbe. Deși va fi încă făcută prin scrisori e, arată complet diferit.

Noua siglă poate însemna, de asemenea, prezentarea oficială a EDGE 'A despre crom

În prezent, Microsoft lucrează la versiunea de Edge 'A Bazat pe crom. Deși este încă în stadiul beta, este de așteptat ca în curând o să o vedem într-o versiune completă și stabilă. Conferința de aprindere din Orlando (4-8 noiembrie) vine și oferind un nou logo de browser poate sugera că Microsoft lansează oficial Edge pe crom chiar acum.

Noua siglă Microsoft Edge este o literă "E", prezentată ca valuri marine. Cu ocazia promovării browserului, compania a prezentat, de asemenea, Edge: // surf / sau un mini-joc în care ne transformăm în surfer. Cu câteva zile în urmă, o nouă actualizare a lui Dev Edge 'A despre crom (79.0.309.7) În cazul în care au fost rezolvate o mulțime de erori.

Acum marginea 'un logo se referă la Mozilla?

Este greu să reziste impresiei că noul logo Edge 'A este modelat pe pictograma Firefox. Liniuțele sunt foarte asemănătoare, doar rotite cu 90 de grade. Și dacă vă întoarceți la câteva luni înapoi când Mozilla a propus încă diferite variante ale noului logo... Lisek-ul albastru este foarte asemănător cu noul logo 'a.

Puteți descărca browserul Microsoft Eds prin intermediul catalogului nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu