Principal » Internet » Microsoft Edge pe motorul de crom: Primele capturi de ecran „a mers la rețea“,

Microsoft Edge pe motorul de crom: Primele capturi de ecran „a mers la rețea“,

Internet : Microsoft Edge pe motorul de crom: Primele capturi de ecran „a mers la rețea“,

Returnează noua versiune a Microsoft Edge, care este preparată pe baza motorului de crom. Informațiile despre acest subiect au introdus internetul pentru prima dată în decembrie anul trecut și, deși mai întâi au fost doar zvonuri, surprinzător de repede au fost confirmate. Informații despre schimbările cauzat o mulțime de emoții. Desi este acum cunoscut faptul că „margine vechi “ va fi în sistem pentru mai mult timp, din motive tehnice, mulți oameni speră că noua versiune a browser-ului va fi pur și simplu în valoare de atenție la cele mai populare Chrome „A.

În luna decembrie, au apărut informații despre căutarea voluntarilor pentru testare în rețea. Acum totul indică faptul că au început deja. Cum notează serviciul MPSoweruser, rețeaua a lovit primele capturi de ecran ale fazei de instalare a programului și o intrare pe Twitter, care a trădat apariția pictogramei aplicației.

Acesta amintește Pictograma standard EDGE „A, cu faptul că este de culoare galben închis și împodobită cu o etichetă cu cuvântul «poate ». Acestea sunt esențiale, deoarece, în cazul unui motor de crom, una dintre primele versiuni de testare este o variație "Canary ". Într-o comandă rapidă „poate “, prin urmare, utilizatorii vor vedea referința la acest nume, și confirmarea, astfel, că este vorba despre versiunea de test a Edge „A într-o nouă versiune în care motorul de EdgeHTML a fost resemnat.

Marginea bazată pe crom apare în primăvară?

Deși în rețea nu există informații specifice referitoare la data lansării noului browser, de la început sa spus că noua margine ar face debutul cu o nouă actualizare ridicată a Windows 10. Dacă într-adevăr este, noul browser ar trebui să apară în sistem deja în primăvara acestui an și, prin urmare, în următoarele luni.

[1/2 fereastra de instalare a noului Presupusa EDGE „A, Sursa: MSpoweruser.

Microsoft este cunoscut pentru întârzierea prim-ministru de noi caracteristici -, de asemenea, cele care au fost deja anunțate oficial. Un bun exemplu poate fi o vedere a sarcinilor care au trebuit inițial să lovească actualizarea de toamnă pentru creatori în 2017. Având în vedere acest lucru, nu poate fi exclus faptul că noul margine va merge doar la ediția ulterioară a sistemului, de exemplu la versiunea 19H2, a cărei premieră ne așteptăm în toamna acestui an.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu