Principal » Internet » Microsoft Edge pe Android "După ce ați adăugat setările de interfață noi

Microsoft Edge pe Android "După ce ați adăugat setările de interfață noi

Internet : Microsoft Edge pe Android

Microsoft Edge pe Android a primit o actualizare, după care utilizatorii pot ajusta noua carte la nevoile lor. Un meniu convenabil a fost introdus pentru a alege între mai multe aspecte, care permite, printre altele, ajunge rapid la cele mai recente știri din lume.

Tebstos parcat la schimbare. Pentru Mobile Edge 'A, opțiuni cunoscute din computerele pentru computere din aprilie anul trecut. Este vorba despre alegerea uneia dintre mai multe sisteme de interfață, datorită căruia puteți decide cu privire la prezența "Imagini ale zilei ", vizualizarea de știri și paginile cele mai vizitate.

Edge pe Android vă permite să modificați convenabil aspectul paginii de start.

Pentru a ajunge la setările de vizualizare, deschideți pur și simplu o carte nouă, apoi utilizați meniul din colțul din dreapta sus al ecranului. Indiferent de opțiunile selectate, un motor de căutare va fi întotdeauna vizibil pe ecran. Fotografia opțională, previzualizarea mesajelor parțial vizibile și comenzile rapide pentru site-uri web. Întreaga lucrează în mod analog la computere - configurația paginii de start pe care am descris-o într-unul din ghiduri.

În contextul EDGE 'și merită să reamintim că o ediție stabilă pe Windows va fi pusă la dispoziția utilizatorilor pe 15 ianuarie. Browser-ul este, prin urmare, în ultima dreaptă, dar în noiembrie sa cunoscut că în ziua premierii va exista o funcție cheie în el, care poate afecta popularitatea sa.

Puteți descărca browser-ul EDGE din catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu