Principal » Internet » Microsoft Edge Beta a primit prima actualizare. Acum se bazează pe cromul 78

Microsoft Edge Beta a primit prima actualizare. Acum se bazează pe cromul 78

Internet : Microsoft Edge Beta a primit prima actualizare. Acum se bazează pe cromul 78

Microsoft Edge Beta bazat pe crom a primit prima actualizare. Programul are aceleași modificări și știri, care au fost testate în ultimele săptămâni în soiurile DEV și Canare.

Printre acestea au fost noi funcții de conectare și sincronizare, acces mai convenabil la favorite și blocarea activă a urmăririi active. Acestea sunt primele modificări ale acestei eliberări. Marginea de la crom în versiunea beta a fost împărțită oficial în a doua jumătate a lunii august, deși instalatorii săi pot fi găsiți pe serverele Microsoft în luna mai.

Browserul trebuie actualizat automat la cea mai veche oportunitate. Cu toate acestea, ele nu pot privi niciodată informațiile despre program și nu forțează manual actualizările pentru a verifica, care ia imediat instalarea.

Merită să ne amintim că, împreună cu introducerea oficială a EDGE 'A în beta pentru piață, instalatorii găsiți teoretic stabilă ediție browser. În practică, programul nu este pregătit pentru marketing, dar interesat de teste poate instala și observa progresele înregistrate în mod regulat.

Browserul de margine bazat pe crom poate fi descărcat de la catalogul nostru de software. Versiunile de testare sunt disponibile în meniul derulant Toate versiunile.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu