Principal » Internet » Microsoft Edge 80 cu suport ARM64 eliberat. În special pentru suprafața pro x, dar nu numai

Microsoft Edge 80 cu suport ARM64 eliberat. În special pentru suprafața pro x, dar nu numai

Internet : Microsoft Edge 80 cu suport ARM64 eliberat. În special pentru suprafața pro x, dar nu numai

Vineri seara târziu, browserul Microsoft Edge 80 a mers la un canal stabil. După cum oferă Microsoft, toți utilizatorii săi anteriori ar trebui să primească o actualizare. Ce cu produsele noi? Schimbarea de bază este una, dar este extrem de importantă.

Microsoft Edge 80 va sprijini în cele din urmă platformele ARM64. Cu un accent deosebit pe dispozitivul hibrid Microsoft Suprafată Pro X, dar și.în. Lenovo Yoga C630 sau Samsung Galaxy Book2. Și vorbind direct: toate dispozitivele Windows 10 ARM.

Toate versiunile anterioare ale cromului de margine stabil, detectarea procesorului ARM, au instalat o binarette pentru X86_32 și utilizate integrate cu sistemul de operare emulator. Cu toate acestea, aceasta nu a fost de înțeles, o soluție optimă. Emularea este întotdeauna caracterizată de o anumită articulație, iar utilizatorii s-au plâns chiar și pe drenajul acumulatorului.

De altfel, decizia privind eliberarea unei noi EDGE 'și fără versiune pentru ARM64 pentru început a fost controversată. Browser-ul a apărut aproape paralel cu suprafața menționată anterior. Unii jurnaliști au acuzat lipsa de consecințe Microsoft.

Da sau altfel, am așteptat în cele din urmă. Alte platforme, adică. Windows X86 și Mac, câștig cu ocazia mai multor patch-uri de securitate.

Microsoft Edge Browser poate fi găsit în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări actualizează lucrurile noi. Vezi mai multe> Hardware

Recomandat
Lasă Un Comentariu