Principal » Internet » Microsoft demonstrează modificările în copierea în Windows 8

Microsoft demonstrează modificările în copierea în Windows 8

Internet : Microsoft demonstrează modificările în copierea în Windows 8

Diavolul este în detaliu, după cum spune proverbul - Uneori mai târziu, tehnologiile cele mai spectaculoase trebuie să meargă în jos la celălalt plan pentru a face o schimbare foarte simplu și chiar mai util în... Copierea și suprascrierea fișierelor.

Microsoft pe noul blog Windows 8 Blog a publicat o intrare în detaliu care arată modificări în Windows Explorer, datorită care lucrul cu fișierele devine un pic mai simplu și mai convenabil. Se pare că, potrivit datelor colectate de copia Microsoft, mutarea, redenumirea și ștergerea reprezintă 50% din totalul tranzacțiilor din sistem, dintre care mai mult de 5% nu sunt finalizate cu succes. Jumătate de operație de copiere durează doar câteva secunde, dar pentru finalizarea a 20% așteptăm peste două minute. Astfel încât aceste date au fost utilizate pentru designul Windows 8?

În primul rând, starea Windows 8 a mai multor operații simultane de copiere va fi prezentată într-o casetă de dialog și nu, ca în Windows 7 - fiecare într-un separat. Mai mult decât atât, cele mai multe informații vizibile în această fereastră va fi procentul operațiunii. Microsoft În cele din urmă, după ani de zile, el a dat seama că calcularea timpului estimat la copiere completă este, practic, o loterie. Numai folosind opțiunea "Detalii " va dezvolta un timp menționat pentru a finaliza, precum și diagrame de transfer, de transfer - toate desigur încă într-o singură fereastră dacă avem mai multe operațiuni în desfășurare. Cea mai interesantă funcție este totuși capacitatea de a opri copierea și de a continua în orice moment. Putem gestiona prioritățile în acest fel, dacă din anumite motive nu ne-am gândit la asta înainte de a începe o altă operațiune.

Reconstrucția în Windows 8 a fost o casetă de dialog Rezoluție conflict care apare atunci când copiați fișierul în dosarul cu numele unui existent. În prezent, o fereastră separată cu previzualizare apare în Windows 7 pentru fiecare fișier, putem solicita, de asemenea, o repetare a selecției noastre în conflictele ulterioare - dar nu avem control asupra înlocuirii fișierelor individuale. În Windows 8 toate conflictele sunt afișate într-o singură fereastră de lângă reciproc, sub forma unei liste, mersi previzualizarea și analiza date sau dimensiune, suntem capabili de a alege rapid și să respingă fișierele inutile. De asemenea, putem fi de asemenea de acord să înlocuim sau să omitem toate fișierele cu ridicata.

În plus față de astfel de știri vizibile din Windows 8 "Mutente ", de asemenea, multe alte casete de dialog, cum ar fi o întrebare despre confirmarea transferului fișierului în coș sau îmbinarea conținutului a două foldere. La urma urmei, schimbările anunțate nu sunt mai degrabă sfârșitul popularității managerilor de fișiere, dar cu siguranță îmbunătățiri utile în munca de zi cu zi cu sistemul.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe>

Recomandat
Lasă Un Comentariu