Principal » Internet » Defender este cel mai popular antivirus din Microsoft pentru Windows 10

Defender este cel mai popular antivirus din Microsoft pentru Windows 10

Internet : Defender este cel mai popular antivirus din Microsoft pentru Windows 10

Microsoft Defender este în prezent cel mai popular program antivirus pe Windows 10. Programul Microsoft protejează peste o jumătate de miliard de dispozitive. Microsoft convinge că alegerea este justificată. Microsoft Defender nu numai că este instalat cu sistemul, dar, de asemenea, oferă protecție de înaltă calitate, pe care Microsoft regulat laude.

Microsoft Defender (Windows Defender până de curând) nu a fost începuturi ușoare, dar acum Microsoft se angajează să facă securitate cibernetică. Nu există nici o săptămână nu pentru a găsi un raport de la departamentul Microsoft ATP, descriind atacuri avansate și periculoase, care au reușit să se oprească, datorită sistemelor și programelor de nor pe computerele client.

Succesul mamei de inteligență artificială

Apropo, Microsoft convinge că o inteligență artificială bine învățat se va ocupa în cazul în care antiviruses clasice nu reușesc. Cu învățarea de mașini a reușit să învingă astaroth-lipsită malware care atacă compania dvs. în Brazilia, printre alte comenzi care utilizează WMM.

Microsoft utilizează un model monoton de învățare a mașinilor, rezistent la date false. Chiar dacă malware-ul va avea o "copertă " sub formă de comportament normal, acest model nu le va învăța. Ransomware Lockergoga, care a oprit Norsk Hydro, a folosit o astfel de deghizare - a fost semnat cu un certificat real, probabil furat.

Microsoft Defender pe mijlocul computerelor cu ferestre

Șeful Laboratorului ATP Tanmay Ganacharya într-o declarație către ZDNet a spus că, pentru succesul Windows Defender, corespunde investițiilor în cloud și inteligență artificială.

"Defender Microsoft are deja mai mult de 50%. Participarea la protecția ecosistemului Windows. Aceasta înseamnă că, de peste o jumătate de miliard de apărător Microsoft în modul de protecție activă este principalul antivirus. El este în prezent în prim-plan "- a spus Ganacharya.

Acesta este, de asemenea, un motiv să vă faceți griji. „Suntem un obiectiv mare și toată lumea vrea să ne evite să atace cât mai multe goluri“ - a adăugat el. Cu toate acestea, Microsoft a prezis că poate veni la aceasta și a investit mult în apărarea corectă. Cea mai mare amenințare în conformitate cu atacurile mirositoare, atacurile asupra lanțului de aprovizionare și a phishingului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu