Principal » Internet » Microsoft combină conturile de dezvoltare a ferestrelor și Windows Phone

Microsoft combină conturile de dezvoltare a ferestrelor și Windows Phone

Internet : Microsoft combină conturile de dezvoltare a ferestrelor și Windows Phone

Pe blog-ul oficial Microsoft, el a informat despre combinație de conturi de dezvoltare pe Windows (Modern) și Windows Phone. Acesta este unul dintre primii pași care au fost făcuți spre unificarea ambelor medii. Ipotezele timpurii s-au dovedit a fi corecte și gigantul de la redmond se gândesc serios la combinația acestor două sisteme. Când cumpărați o dezvoltare a dezvoltatorului pe Windows sau Windows Phone, vom accesa automat cea de-a doua piață - a continuat la 19 $ (99 USD pentru companii). În mod similar, se întâmplă dacă unul dintre conturi a avut loc deja, pe una dintre piețele menționate. Dezvoltatorii care au achiziționat abonamentele de dezvoltare pentru Windows și Windows Phone vor primi gratuit să se extindă pentru anul următor.

Desigur, aceasta este doar o combinație de conturi de dezvoltare. Din păcate, încă nu știm nimic despre schimbările ulterioare care să realizeze să unifice Windows (modern) și Windows Phone. Chiar și unificarea conturilor pentru programatori nu este perfectă, panoul de control (așa-numitul. Tabloul de bord) este încă separat pentru fiecare dintre medii. Nimeni nu a menționat SDK-ul comun. De asemenea, din partea clientului, ambele supermarketuri încă nu arată interesante. În ciuda faptului că multe jocuri și aplicații pe Windows (moderne) și Windows Phone iese aproape în scene identice (de ex. Halo: Assault Spartan), utilizatorul este forțat să achiziționeze o versiune separată pentru fiecare platformă. Aici Microsoft este cu mult în spatele celor IOS sau Android, unde ați achiziționat odată ce aplicația poate fi instalată atât pe telefonul smartphone, cât și pe tabletă. De fapt, pentru a armoniza pe deplin Windows și magazinele de telefoane Windows sunt încă departe.

Pasul mic a fost făcut, toată lumea contează la următorul (rapid!) Informații privind unificarea ambelor sisteme. Poate că nu este prea târziu combină Windows Modern, care este cu siguranță mai puțin decât Windows Phone, pentru a explica.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu