Principal » Internet » Microsoft Comfort Curve Tastatură 3000 - ieftin și ergonomic

Microsoft Comfort Curve Tastatură 3000 - ieftin și ergonomic

Internet : Microsoft Comfort Curve Tastatură 3000 - ieftin și ergonomic

Cea mai recentă tastatură ergonomică Microsoft Comfort Curve 3000 mi-a lovit mâinile. Tastaturile de acest tip au un grup de susținători fierbinți, majoritatea oamenilor le evită de la distanță.

Sa întâmplat că am fost un tradiționalist și timp de mulți ani, în fiecare zi de lucru am pe o tastatură clasică. Deci, puteți spune că a existat o coadă de piatră și o revizuire a tastaturii cu o formă ergonomică nu are sens. În mod paradoxal, descrierea impresiile unei persoane sceptice poate fi mai utilă decât o revizuire a unui iubitor al acestui tip de soluții. Cu atât mai mult pentru că este un model mult mai puțin profilat decât tastatura naturală ergonomică - deci este mai ușor să se miște pe ea. Microsoft, folosind tehnologia disponibilă, dedicat în mod similar, de trei ani pentru cercetare si teste pentru a învăța cum să scrie și încheieturile mâinilor în timp ce scris, precum și utilizarea cunoștințelor dobândite la proiectarea Comfort Curve Keyboard 3000. Să verificăm dacă nu a pierdut timpul.

Carcasă, deși îndoită și cu bulging în mijlocul părții alfanumerice, este similară cu o tastatură tradițională din care folosesc în fiecare zi. Foarte important, nu există alte modele ergonomice între partea stângă și dreaptă a tastelor. Din păcate, tastele de meniu și tasta Windows sunt lipsesc de pe dreapta, care a înlocuit FN. Nu ar fi surprinzător dacă în combinație cu alte taste a declanșat o serie de funcții suplimentare, iar aici putem apela doar o pauză și meniu. După prima uita la tastatură, puteți vedea săgeata schimbat pe săgețile, în care elimină a fost alungit în detrimentul inserției transferat mai mare. Există, de asemenea, patru butoane multimedia (calculator, redare / pauză și două de reglare volum). Din partea estetică și vizual, din păcate, trebuie să se atașeze la carcasa acoperite cu lac negru lucios. După câteva minute de scris, tastatura este potrivită pentru curățarea și purtând în minte munca de zi cu zi nu este încurajatoare.

Timpul pentru un test practic - Conectori conectați, degetele pe taste, începem! Puteți simți imediat diferența dintre cheile în mijloc și pe părțile laterale. Acestea la umflatura sunt mai rigide, ele nu zboară pe verticală și pe orizontală, și, astfel, sunt mai puțin sonor, dar necesită o forță mai mare mult atunci când izbitoare. În mod similar cu tastele de la rândul de sus. Deja pe primul text am preluat cea mai mare problemă. Spațiu, se retrage sub degetul mare, sub care sunt obișnuit cu Alta este atât de important pentru noi. Am întâlnit o altă problemă când mi-am mișcat mâna din partea alfanumerică la săgeți. Tastele din rândul de jos merge lin, unul câte unul pe toată lungimea, până la sfârșitul porțiunii numerice. Cu siguranță arată atractiv, dar nu este punctul de a privi la tastatură, doar pentru a scrie pe ea. Dacă nu ar fi fost pentru o cheie numerică alungită situată chiar în spatele săgeților, nu aș avea un concept pe care l-am mai trecut.

[1/2

În afară de aceste deficiențe de pe tastatură, el scrie foarte confortabil. Wrocururile de încheietura mâinii nu sunt obositoare, cheile sunt liniștite, carcasa nu este o rupere, poate puțin prea mult, dar pentru acest mic clipuri un birou (sub cinci non-alunecare, fără picioare pentru a schimba înălțimea înclinării - probabil deoarece este deja profilat). Înainte de a conecta tastatura din curiozitate, am verificat în programul Q-Tastarea. Pe vechiul echipament clasic, am făcut greșeli mici, iar cei care au avut loc deja, fără o mare problemă și pierderea de timp am corectat am obținut un timp satisfăcător (OK. 500 de caractere pe minut). După schimbarea la una nouă, din păcate, am fost foarte slabă - în primul rând din cauza melodiilor poloneze la litere, pentru că în loc de Alta, am înșelat tot timpul, ceea ce a dus la un rezultat mai rău de 30%. După câteva zile, viteza de mers în mod semnificativ, depășind chiar rezultatul anterior, dar continuă să facă o mulțime de greșeli, care în cele din urmă mi clasifică sub tastatura vechi.

În concluzie, tastatura Microsoft Comfort Curve 3000, din păcate, nu mi-a plăcut, deși m-am apropiat fără prejudecăți. Este dificil să evaluați în mod clar acest model, deoarece alegerea tastaturii este în cele din urmă un caz foarte individual. Cele mai mari dezavantaje - spațiu extins - cu siguranță vă puteți obișnui, dar probabil mai ușor de căutat o altă tastatură ergonomică cu "Normal " rândul inferior, un spațiu scurt, un deget mare și un set de butoane și meniul WinKey. Cei care decid, în ciuda acestor neajunsuri, pentru a cumpăra Comfort Curve Keyboard 3000, iar oboseala mai mici de încheieturi și prețul scăzut al unui produs de valoare la aproximativ 60 PLN.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu