Principal » Internet » Microsoft vrea să tipăriți în nor. Curând începutul noului serviciu

Microsoft vrea să tipăriți în nor. Curând începutul noului serviciu

Internet : Microsoft vrea să tipăriți în nor. Curând începutul noului serviciu

Setarea unei imprimante de rețea Uneori o experiență frustrantă. Există cât mai multe variabile care fac o operație aparent simplă să poată retrage multe sânge. Microsoft este destinat să faciliteze acest proces, folosind așa-numitul. Cloud Computing Services.

O caracteristică nouă, numită Universal Print, va fi în curând introdusă ca parte a serviciului Microsoft 365.

Microsoft dorește să elimine serverele de imprimare

În prezent, așa-numitele organizații și organizații sunt utilizate pe scară largă. Servere de imprimare (sub forma unui computer separat sau unui dispozitiv dedicat) care vă permit să partajați o imprimantă pentru mai multe computere într-o rețea.

Această tehnologie, totuși, este nesigură și, desigur, recompunerea problemelor sunt defectele controlorilor, configurațiile incorecte, înclinarea de încetinire sau probleme cu scripturile sau principiile grupului în Windows.

Microsoft lucrează în prezent la un serviciu numit Universal Print, care va elimina necesitatea de a avea servere de imprimare. Utilizează infrastructura Azure care va controla întregul proces de imprimare a rețelei. Imprimarea universală va fi disponibilă în curând pentru sectorul întreprinderilor și organizațiile educaționale, indiferent de dimensiune.

Administratorul IT va putea înregistra imprimanta în interiorul Azure Active Directory și apoi să le gestionezi de la acest nivel. Detectarea imprimantelor de rețea se face pur și simplu prin introducerea datelor dvs. de conectare în Azure Active Directory.

Compania de la Redmond acum efectuează servicii de testare pentru grupul închis de utilizatori întreprinderi. Serviciul ar trebui anunțat oficial în viitorul apropiat.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwaresnes

Recomandat
Lasă Un Comentariu