Principal » Internet » Microsoft va crea smartphone-uri, deși ei țipă să explice

Microsoft va crea smartphone-uri, deși ei țipă să explice

Internet : Microsoft va crea smartphone-uri, deși ei țipă să explice

Premiera de cele mai recente laptop de suprafață, precum și dispozitivele anterioare din această linie, se bucură de un mare interes invariabil. Echipamentul în sine a câștigat adesea ratinguri ridicate - suprafața Pro 4 este în cele din urmă cel mai înalt raft din fiecare dintre cei doisprezece centimetri. Microsoft cu proiectarea de echipamente se ocupă destul de bine, care nu se poate spune despre activitățile sale pe piața smartphone-urilor. Este tragic, dar Redmond nu intenționează să se despartă de smartphone-uri. Deși unii din Microsoft vorbesc despre moartea inevitabilă a tuturor smartphone-urilor.

Microsoft a tratat întotdeauna ca o prioritate pe piața americană, în ciuda faptului că Lumie sunt cele mai populare în Polonia sau Brazilia. Această abordare nu a adus rezultatele așteptate, iar smartphone-urile cu ferestre mobile au în prezent cote de piață sub 1%. Microsoft a pierdut, de asemenea, în Europa și Asia, și nimic nu anunță să fie schimbat. În plus, ultimul atac asupra segmentului de smartphone-uri scumpe a fost deosebit de slab - Lumia 950 dispare prea des.

De la introducerea ultimei Lumia de vânzare a trecut peste un an. În acest timp, Windows Mobile a murit încet, chiar și mulți fani credincioși au schimbat sistemele competitive. Ne-am oprit de numărare, care va veni Lumia, care Namys pe piață. A existat o nouă speranță - șeful Microsoft, Satya Nadella această săptămână a declarat că este sigur că Microsoft va crea propriile smartphone-uri.

Satya Nadella a adăugat că, în prezent activitățile Microsoft se concentreze pe cooperarea cu partenerii, care este rezultatul NP. HP și smartphone-ul lor Elite X3 din Windows 10. Compania vrea să se concentreze pe o anumită zonă (piața de afaceri) și oferă smartphone-uri pentru a asigura un nivel ridicat de funcții de securitate și corespunzătoare, cum ar fi. Modul continuum. Activitățile ulterioare sunt de a oferi software de înaltă calitate, în primul rând pe Android și IOS. Nu e de mirare că Microsoft pune pe sisteme competitive, va găsi cel mai mare cluster de destinatari.

Smartphone-urile viitoare ale Microsoft vor fi dispozitive care arată diferit decât cele pe care le cunoaștem astăzi. Microsoft aici are planuri foarte ambițioase, chiar asociate cu crearea unei noi categorii. Nadella menționate la 2in1 dispozitive, sau chiar Surface Pro, care a arătat că există încă un loc pentru structuri noi de pe piață. Ca rezultat, Nadella este convins că va exista și un loc pentru o nouă categorie între smartphone-uri.

O privire mult mai interesantă la piața smartphone-ului este Alex Kipman de Microsoft, cunoscut în primul rând de la dezvoltarea de Hololens de ochelari de protecție. Potrivit lui, smartphone-urile sunt deja depășite, ele sunt ceva morți, numai oamenii nu au fost încă realizate. Smartphone-urile au fost deja condamnate la dispariție, acestea vor fi înlocuite cu dispozitive precum Hololens.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu