Principal » Internet » Microsoft Patch Software-ul dvs.: găurile sunt multe, vă recomandăm o actualizare rapidă

Microsoft Patch Software-ul dvs.: găurile sunt multe, vă recomandăm o actualizare rapidă

Internet : Microsoft Patch Software-ul dvs.: găurile sunt multe, vă recomandăm o actualizare rapidă

Cele mai recente actualizări emise ca parte buletinele de securitate planificate pentru luna februarie au apărut deja în Windows Update. patch-uri Corporation în ele puncte vulnerabile în aplicațiile și serviciile lor, și, de asemenea, îmbunătățește erorile legate de funcționarea lor. Din păcate, în unele cazuri, ultimele patch-uri au cauzat probleme.

În luna februarie Microsoft, a lansat un total de 9 buletine care repară 56 de lacune separate de susceptibilitate și siguranță în Windows în soiuri de consum și servere, precum și versiuni diferite ale pachetului Office. Trei dintre ele au fost marcate ca fiind critice și recomandate să le instaleze cât mai curând posibil. Primul dintre ele, MS15-009 este un patch-uri colective de pachete pentru Internet Explorer Repararea a 40 de vulnerabilități. Cele mai grave dintre ele permite atacatorului să execute la distanță codul și să câștige aceleași puteri care are în prezent un utilizator de lucru. Computerele care sunt utilizate într-un cont limitat sunt mai puțin vulnerabile la efectele adverse ale acestui atac - bine, această situație arată că atunci când nu este nevoie, nu ar trebui să folosim conturile administrative.

Un alt plasture marcat ca MS15-010 reparații cinci erori în Windows, este marcat ca fiind critice pentru Windows 7 și mai mare, și la fel de important pentru Vista și Windows Server 2003 și 2008. De asemenea, în acest caz, este vorba despre posibilitatea executării codului de la distanță. Atacul vine prin deschiderea de documente artizanale sau vizitarea unei părți periculoase care conțin garduri încorporate TrueType. Ultima dintre critice, MS15-011, de asemenea, un petic de eroare în Windows. Dacă un atacator convinge un utilizator care lucrează în domeniu pentru a se conecta la o rețea controlată de el, el va putea să folosească gaura și să execute de la distanță codul rău intenționat. Patch-ul îmbunătățește configurația politicii de grup și împiedică un astfel de atac.

Alte plasturi din MS15-012 la MS15-017 se referă la probleme de securitate mai puțin relevante în diverse software Microsoft: unele dintre ele se referă la Office, altele sunt legate de componenta Graphics Microsoft. Cele mai multe dintre ele permit executarea codului de la distanță, după cum puteți vedea, aceasta este cea mai mare insuficiență legată de siguranța majorității componentelor sistemului, precum și a programelor suplimentare.

Alte patch-uri de siguranță au fost pregătite pentru a instala Flash Player pentru Internet Explorer disponibil pe Windows 8.1, și, de asemenea, vă permite să dezactivați suportul SSL 3.0 Falback în acest browser. Acest mecanism vă permite să mergeți la SSL dacă era imposibil să vă conectați la TLS. În prezent, această operație poate fi dezactivată în modul Internet Explorer, pentru a proteja mai bine împotriva atacului Poodle. Amendamentele non-securitate sunt concepute pentru a îmbunătăți performanța, precum și compatibilitatea software-ului. De asemenea, acestea fixează erorile găsite, iar unul dintre ele se aprinde actualizarea automată a Windows 8 pentru a elibera 8.1.

Din păcate, una dintre actualizări cauzează probleme. Temple KB 3001652 este un pachet de actualizare colectiv pentru instrumentele Visual Studio 2010 pentru Office Runtime. Mulți utilizatori au raportat cu ea aferentă: atunci când încercați să o instalați, computerul "blocat " și salvarea a fost doar repornirea sa, și astfel, pierderea efectelor muncii efectuate. Din fericire, a fost deja retrasă, de data aceasta reacția Microsoft la aplicație a fost, prin urmare, foarte rapidă și cea mai corectă. Sperăm că în curând un patch va apărea din nou în Windows Update, numai că în formă îmbunătățită și inechitabilă a formei.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu