Principal » Internet » Mi se potrivește

Mi se potrivește

Internet : Mi se potrivește

Mi Fit este o aplicație care servește la conectarea telefonului smartphone cu o bandă de bandă de la Xiaomi: prima sau a doua generație. Programul vă permite să citiți datele colectate de un dispozitiv duplebil și, de asemenea, să configurați notificările afișate de telefonul smartphone.

Prima funcție de bază a aplicației este capacitatea de a analiza datele care acumulează banda de cap. În program, vom verifica graficele despre numărul de pași luați în fiecare zi privind măsurătorile pulsului și greutatea corporală. În plus, aplicația oferă o diagramă SNU, bazată și pe informațiile furnizate de mașina de dressing. Toate datele sunt prezentate într-o formă lizibilă și arhivată în programul MI FIT.

A doua aplicație cheie a programului este capacitatea de a configura notificările pe care smartphone-ul va fi transferat la banda MI potrivit. De asemenea, puteți configura programul astfel încât să setați ceasul de alarmă care va trimite vibrații pentru o fitness pentru o anumită perioadă de timp.

Aplicația MI Fit poate fi integrată cu serviciul de sănătate Apple. Acest pas va face ca datele colectate de format să atingă și tehnologia oferită de Apple, extindând o colecție de date privind obiceiurile de sănătate și de mișcare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu