Principal » Internet » Între universalitate și compromisuri. Tabletă Tablet Lenovo Yoga Tab 3

Între universalitate și compromisuri. Tabletă Tablet Lenovo Yoga Tab 3

Internet : Între universalitate și compromisuri. Tabletă Tablet Lenovo Yoga Tab 3

Un reprezentant al următoarei generații de tablete Lenovo a mers la biroul nostru editorial. Fie că sunt prezentate ca fiind un dispozitiv universal, care va găsi aplicația în mai multe condiții, Lenovo Yoga Tab 3 tableta poate fi o alegere de valoare pe dispozitivul mobil umplut până la refuz cu Android?

Ne-am ocupat deja de comprimatele de familie de yoga, astfel încât comparațiile vor deveni adesea. Ce atenție este atinsă în cazul tabelului de yoga 3 la prima vedere, acesta va rămâne într-un proiect neobișnuit, dar dovedit: pentru a forma una dintre laturile mai lungi într-o formă cilindrică în care se află casele bateriei și unde centrul de greutate.

O astfel de soluție a avut și are, de asemenea, o treia serie de yoghini, dezavantajele sale, dar și numeroasele avantaje. În primul rând, ele aparțin faptului că tabletele Lenovo, spre deosebire de concurență, își asumă un mod ușor diferit (și, în principiu, câteva moduri) decât păstrarea pur și simplu cu vârsta subțire în mâini sau genunchi.

Yoga 3 nu are doar un centru de gravitate clar perceptibil, ci și un suport îndoit. Ea aderă îndeaproape de partea din spate a dispozitivului prin includerea unei baterii. Pe spate, pe mijlocul ei există chiar un buton a cărui caracteristică este de a elibera suporturile.

Producătorul a stabilit două poziții de sărituri pentru ea, dar clema este ajustată la bateria destul de strict, datorită căreia puteți ajusta cu succes unghiul de înclinare al tabletei în raport cu substratul. Intervalul este ușor de peste nouăzeci de grade.

Cilindrul în sine este, de asemenea, un suport, astfel încât minciuna cu un suport complex de tabletă poate fi, de asemenea, potrivit pentru scriere. Posibilitățile sunt mai multe și găsind setarea optimă potrivită cu diferite nevoi și obiceiuri. Nimeni nu ar trebui să aibă probleme mai mari, mai ales că conceptul Lenovo și acest lucru este mult mai universal decât cei utilizați în cazul comprimatelor "obișnuite".

Acest formular are ca rezultat faptul că tableta este foarte comod de utilizat în orientare orizontală, în special cu o captura. Din păcate, dacă preferați să utilizați dispozitivul cu o singură mână o ține pe verticală, este centrul de greutate pe marginile laterale, aceasta este pur și simplu incomod. Mai ales dacă este luată în considerare greutatea tabletei - este de 472 de grame. În plus, nu se poate ajuta să simțiți asimetria incomodă.

Pe baza cilindrului din stânga este un comutator circular, care în timpul încărcării este iluminat suplimentar în alb. Spre deosebire de cea de-a doua serie de comprimate yoga, a plasat-o puțin mai profundă, astfel încât riscul de apăsat accidental a apăsat comutatorul este mult mai mic, dar încă nu poate fi condus. Pe marginea laterală de deasupra comutatorului există un slot microUSB, un buton confortabil de control al volumului deasupra ei. Pe partea opusă a valsului este un slot minijack.

După cum sa menționat deja, suportul după pliere este sub o bucată de comprimat. După distribuirea acestuia, utilizatorul capătă acces la acestea, acoperite de dificil, în deschiderea unei piese de plastic, microSIM microSD sloturi de carduri. Pe marginea mai groasă a tabletei, a fost, de asemenea, plasată paralel cu afișajul, difuzoarele stereo și camera. Unul, deoarece se mișcă - în funcție de nevoile pe care le poate suporta partea din față sau din spate, intervalul de rotație este de aproximativ 200 de grade. Este demn de remarcat faptul că locuința sa este sculptată subtilă în linii simple, ceea ce dă acest element o fantezie și se potrivește bine într-un design extraordinar al carcasei dispozitivului. Dimensiunile sale sunt de 210 × 146 × 7 mm, în timp ce diametrul cilindrului este de aproximativ 20 mm.

Pentru a rezuma problema - dacă a făcut de atingere moale de înaltă calitate cauciucată parte din spate din plastic a tabletei, și tastele și ecranul sunt o potrivire foarte buna, confort (cu excepția sens wzmiankowanego dezechilibrului în modul vertical) este mare, iar tableta PC Yoga Tabelul 3 poate fi pur și simplu prea frumos și foarte bine făcut, care niezawyżonej prețul nu este deloc evident și merită laude.

Mulțumit, dar numai moderat poate fi de asemenea din afișajul IPS montat pe dispozitiv. Diagonala lui este de opt centimetri. Culorile, pe de altă parte, sunt foarte expresive, vii, cum ar fi contrastul dintre ele. O gamă largă de setări de luminozitate merită, de asemenea, laudă. Cu toate acestea, problema este o rezoluție care este pur și simplu prea mică pentru o tabletă cu un afișaj de opt color. Densitatea de 1280 x 800 pixeli oferă, de fapt, la nivelul de 189 pe metru pătrat, ceea ce face dificilă perceperea diferită astăzi decât dezamăgirea. Chiar de la o distanță de 40 de centimetri cu persoana obișnuită din ochi nu este capabilă să distingă pixelii individuali unul de celălalt, ceea ce este deosebit de iritant la citirea textului.

O surpriză plăcută pentru afișare este funcția Anypen și cum funcționează bine. Există, evident, nu vorbim despre posibilitatea de a naviga, desen sau scris, orice stilou ar putea compensa o rezoluție a ecranului scăzut. Cu toate acestea, ea aduce efecte pozitive - le vor aprecia nu numai părinții care pot face comprimat ajutorul științific cuprinzător pentru un descendent, dar, de asemenea, utilizatorii care în loc de gesturi, injuraturile vor prefera să ecrane tactile mâner folosind stylits, chiar și cele care sunt o stilou ordinară.

Producator de materiale promoționale de multe ori se concentrează pe caracteristicile dispozitivului, ceea ce poate însemna că va fi împrumutate mare pentru vizionarea de filme. Știm deja că acest lucru nu va fi cu siguranță o rezoluție scăzută a ecranului. Cu toate acestea, chiar și pentru amatori ai cinematografiei Niemego, există încă un aspect semnificativ al calității sunetului care iese din yoga. După cum am menționat, difuzoarele stereo au fost plasate pe partea cilindrică a dispozitivului, sub afișaj. Pe dispozitiv, software-ul Dolby ATM a fost, de asemenea, inclus.

Din păcate, din golul gol și Salomon nu aparține. Sunetul venind de la difuzoare poate fi destul de tare fără pierderi pentru calitate, dar nu pierde nimic. Atât pentru filme, cât și muzică, sunetul este o mică adâncime, care ar trebui să ofere un fundal pentru căile mai importante sunt greu de auzit. În plus, gresie soprană au sunet după un timp, puternic irită urechea.

Dreptul moderat de a fi considerat, de asemenea, pentru a se asigura că dispozitivul a fost preinstalat pe Android nemodifiat, deși, de fapt, producătorul are o interferență limitată cu versiunea sistemului de operare 5.1.1. la un minim. Cu toate acestea, unele rezerve pot fi făcute - se întâmplă că scăderile de eficiență au fost destul de grave, dar probabil nu rezultă din optimizare, și de anvergură restricții de configurare hardware.

[1/2
[1/2

Acest lucru pare un compromis între doi factori: execuție și prețuri relativ scăzute. Se pare că lângă afișaj, subansamblele au suferit cel mai mult. Yoga, în versiunea mai scumpă a LTE, testate de noi, are doar 1 GB de memorie RAM. Aceasta explică într-o mare măsură o performanță scăzută a dispozitivului, dar nu o justifică. Performanțele, de asemenea, aplicate, de asemenea, Four Core Snapdragon 210 cu CPU Cortex A7. În Benchmark Yoga Yoga a obținut Mierne 18379 puncte.

În plus, 16 GB de memorie internă este disponibilă pe dispozitiv, care poate fi mărită cu ajutorul unui card de memorie. Marele avantaj este, totuși, capacitatea bateriei de 6200 mAh, care se traduce într-adevăr în timpul de funcționare pe o singură încărcare. În practică, este de până la 70 de ore de utilizare moderată intensivă. Oamenii care prețuiesc în dispozitive mobile Acest aspect, Lenovo Yoga Tab 3 este cu siguranță în valoare de recomandări.

Este dificil să se presupună că există un grup deosebit de mare de utilizatori care intenționează prin fotografii realizate vor câștiga premii comprimat fotografice National Geographic, dar aparatul de fotografiat merită laude. Făcut pentru fotografia ei cu o rezoluție de 8 megapixeli pe care o oferă o calitate, care este mai mult decât satisfăcătoare. În mod similar, problema este cu filme pe care Yoga le poate întoarce cu o rezoluție de 720p. Lumina de fundal cu LED-uri ratat. Puteți descărca imagini în formular necomprimat.

[1/4

Tableta Lenovo Yoga Tabelul 3 este departe de unitate fără defecte, utilizatorii mai stricte aventurez să spun că, în anumite privințe, oferă mai mult decât predecesorul său cu a doua serie. Notă, totuși, că prețul versiunii Tablet al LTE este de aproximativ 1100 zł. Acesta este rezultatul unor compromisuri numeroase și uneori greu de iertat - în primul rând cele efectuate pe rezoluția ecranului, calitatea difuzoarelor și selecția subansamblelor.

Pe de altă parte, tableta arată grozav și așa este făcută. Materiale Depunerea se situează la un nivel foarte înalt, apreciați, de asemenea, versatilitatea care aduce utilizarea built-in suporturi. Impresiile de utilizare a tabletei sunt, fără a număra defectele menționate, la un nivel ridicat. Mai ales că datorită unei baterii foarte capabile, poate dura chiar și câteva zile.

PROS
  • capacitatea bateriei
  • Executarea și calitatea materialelor
  • Anypen Funcție
  • Aproape curat Android
Minusuri
  • Rezoluția ecranului scăzut
  • Performanta slaba
  • Sunet insuportabil de plăci

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu