Principal » Gaming » Unelte metalice solide V: durerea fantomă - regele rege

Unelte metalice solide V: durerea fantomă - regele rege

Gaming  : Unelte metalice solide V: durerea fantomă - regele rege

Nu trebuie să fii un jucător avid pentru a asocia o serie de jocuri solide de metal. Unii îi iubesc, alții disprețuiesc și susțin că aceasta este o supraaglomerare a formei peste conținut. În cea mai recentă a cincea ediție a jocului, nu există lipsă sau formă sau conținut și modul în care arată în practică va putea verifica titularii tuturor platformelor. 

Dacă, în ciuda popularității uriașe a jocului, cineva nu avea niciun contact cu el - explicăm. Seria solidă a vitezelor metalice se bazează pe o bază simplă - ascuns. Este adevărat că putem dezlănțui furtuna și trage tot ceea ce mișcă, dar nu este cu siguranță o rețetă pentru succes. O mulțime de o alegere mai bună va fi o eliminare liniștită a adversarilor, ascunderea eficientă, atenția de inversare etc. Și cum arată complotul?

Principalul erou al vitezei metalice solide V: Durerea fantomă este pedepsită Snake - unul dintre caracterele cheie din universul metalului. Campania de joc începe când eroul se trezește după nouă ani de comă, rezultând din răni. Un moment după trezire de la o comă, spitalul în care rămâne este atacat de atacanți neidentificați și armați. Un individ misterios cu o față ascunsă îl ajută. Da, jocul începe și trebuie să recunoască faptul că complotul poate înșuruba mai multe ore. 

Jocul este disponibil pe toate platformele, inclusiv consola generațiilor anterioare - Xbox 360 și stația de redare 3. Acesta este un avantaj uriaș și un arc mare față de jucători. Din păcate, multe titluri interesante au apărut numai pe cele mai recente platforme și computere PC, cerințele hardware întâlnesc numai mașini costisitoare și foarte eficiente. Premiera jocului este în spatele nostru - a avut loc pe 1 septembrie. Apropo, începutul lunii septembrie, pentru studenții furioși, abundă în multe jocuri interesante. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu