Principal » Internet » Messenger vă va permite să ștergeți mesajele, chat-urile vor putea să manipuleze

Messenger vă va permite să ștergeți mesajele, chat-urile vor putea să manipuleze

Internet : Messenger vă va permite să ștergeți mesajele, chat-urile vor putea să manipuleze

Timpul pentru modificările ulterioare ale funcționării Facebook și în special a comunicatorului Messenger, care sunt consecința afacerilor din Analytica Cambridge. Săptămâna trecută, am raportat că, de la conversația lui Marek Zuckerberg, o parte a mesajului a dispărut, iar motivul este securitatea companiei. Acum Facebook admite că în curând posibilitatea de a elimina mesajele vor fi disponibile în comunicator pentru toată lumea.

Să vă reamintim că în prezent utilizarea utilizatorilor mesager pot șterge mesajele selectate, dar acest lucru va afecta doar istoria conversației în dispozitivul lor. Apelantul va continua să vadă toate textele trimise. Cu toate acestea, noua caracteristică se va baza pe posibilitatea de a elimina mesajele din trecut, dar cu efectul tuturor interlocutorilor, așa cum o puteți face în mulți alți mesageri.

Potrivit lui TechCrunch, o nouă funcție în prezent (și probabil doar de lucru) numită Unisnd va merge la toți utilizatorii mesager în câteva luni. Se pare că Facebook a considerat o funcție similară în avans și teoretic, nu este rezultatul scurgerilor de informații despre mesajele șterse Marek Zuckerberg, care a cauzat o altă confuzie în mass-media.

Cu ocazia implementării funcției de eliminare a mesajului din istoria vorbirii, subiectul valabilității unei astfel de soluții este returnat. Teoretic, modul ar trebui să servească pentru a curăța conversația cu un caz de mesaje trimise, neterminate sau eliminarea celor cu TYPO. În practică, totuși, capacitatea de a interfera în istoria conversațiilor poate traduce în manipulare. Indiferent dacă este în practică de mesaje de mesageri, veți putea să ștergeți doar pentru un moment de la trimitere sau în orice moment - nu știți încă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu