Principal » Internet » Messenger vă va permite să anulați mesajele trimise, vom obține câteva minute pe ea

Messenger vă va permite să anulați mesajele trimise, vom obține câteva minute pe ea

Internet : Messenger vă va permite să anulați mesajele trimise, vom obține câteva minute pe ea

Literar? Greşeală? Ți-au eliberat nervii? Aceasta nu mai este o problemă. Un model de mai mulți mesageri din Facebook Messenger va primi, de asemenea, capacitatea de a revoca mesajele trimise. Desigur, în numele integrității conversațiilor și a certurilor, descrierea mesajului va fi disponibilă numai pentru un moment de la trimitere.

Jane Manchun Wong nu a trădat încă, pentru ce oră după trimiterea mesajului vom putea să o eliminăm din istoria tuturor participanților la chat, ci mai degrabă nu veți putea întârzia. Competitiv WhatsApp vă permite să ștergeți un mesaj timp de 7 minute prin trimiterea, în mesager ne putem aștepta la o restricție similară.

În plus, capturile de ecran ale ecranului Communicator prezintă o nouă interfață în care puteți schimba culorile de chat și puteți utiliza gradienți. Potrivit informațiilor de la începutul lunii, vom avea ocazia de a alege unul dintre cele cinci gradienți și o duzină de culori uniforme. Chat-urile vor arăta o bomboană, dar poate cu timpul, vor exista și scheme mai "grave "

..

sau posibilitatea de a vă crea propria dvs. Aceleași culori vor fi disponibile în motivul Messenger Dark.

În plus, Facebook lucrează la suportul și autocolantele de voce din Messenger într-o realitate extinsă, care poate fi plasată ca elemente ale scenei în imaginile trimise prietenilor sau adăugat la relație. La acțiune, în afară de wavering la cineva, să se alăture vineri și cârligul.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu