Principal » Internet » Meshmixer3.5

Meshmixer3.5

Internet : Meshmixer3.5

Meshmixer este un program pentru prepararea modelelor de imprimare pe o imprimantă 3D. Puteți conecta mai multe modele într-una, proiectați suporturile, aplicați pe textura suprafețelor și perfecționați detalii înainte de imprimare.

Modelele pot fi deschise de pe disc (în conformitate), de la biblioteca exemplelor sau din cloud-ul de 123d. Meshmixer vă permite, de asemenea, să aranjați în mod corespunzător în camera virtuală a imprimantei și, de asemenea, la scară pentru a avea o platformă pentru imprimarea modelului de dispozitiv selectat.

Instrumentele de editare vă permit să sculați suprafața modelelor, să le transformați, să vă conectați cu solidele de bază, să reflectați cu axa și tăiați în bucăți. De asemenea, puteți acoperi suprafața modelului unul dintre modelele disponibile sau forme de acoperire pentru ao face mai atractivă. De asemenea, puteți închide modelul și completați-l.

Previzualizarea modelelor vă permite să verificați modul în care arată din materiale specifice. Instrumentele de analiză vor determina dacă figurina va fi stabilă, cât de groasă va fi dimensiunile dacă vor fi necesare suporturi și dacă cifra nu se va rupe.

Modelul pregătit poate fi exportat în formate STL, OBJ, DAE, PLY, AMF, WRL și Somh. De asemenea, puteți să-l trimiteți imediat să imprimați într-unul din serviciile externe sau pe imprimanta, Stratasys, Dremel sau Autodesk Ember.

Recomandat
Lasă Un Comentariu