Principal » Internet » Meld3.19.0

Meld3.19.0

Internet : Meld3.19.0

Meld este o aplicație mică pentru compararea conținutului fișierelor text și a structurilor de dosare. Instrumentul a fost stabilit în principal pentru programatori care își pot controla proiectele în fazele de dezvoltare ulterioare.

Da, ca în cazul altor programe de acest tip, astfel și în Meld, fereastra principală a programului a fost împărțită în două părți - în fiecare dintre ele puteți afișa un fișier separat pentru a compara fragmentele codului sau a oricărui alt document. Opțional, puteți combina chiar și trei fișiere unul lângă celălalt. Este demn de remarcat faptul că instrumentul oferă, de asemenea, funcția de fuzionare a documentelor, dar utilizatorul atunci când efectuează această operațiune are control complet asupra modificărilor introduse.

Numeroase opțiuni de configurare vă permit să ajustați programul MELD la preferințele destinatarului. Comparând datele pot avea loc pe termenii specifici (de ex. În spațiul gol din text) și posibilele diferențe între documente sunt prezentate sub formă de benzi de culoare. Cu toate acestea, atunci când fișierele sunt identice, pe ecran apare un mesaj relevant.

Recomandat
Lasă Un Comentariu