Principal » Internet » Meizu Pro 7 și Pro 7 Plus - fără modestie inutilă!

Meizu Pro 7 și Pro 7 Plus - fără modestie inutilă!

Internet : Meizu Pro 7 și Pro 7 Plus - fără modestie inutilă!

Nu toată lumea știe Meizu, dar probabil vor auzi în curând despre asta, pentru că există foarte multe smartphone-uri interesante pe piață. Discursul modelului Pro 7 și Pro 7 Plus. În plus față de parametrii de mai sus, găsim aici, printre altele, un mic ecran suplimentar pe panoul din spate. Promite să fie interesante!

Să începem cu zgârieturi sau parametri. O versiune mai mică are un ecran de 5,2 inch și Full HD (1920 x 1080 pixeli) (1920 x 1080 pixeli), purtând în mare măsură plus un ecran diagonal de 8,7 inci și QHD (2560 x 1440 pixeli). În interior, Mediatek Helio P25 sau Helio X30, 4 și 6 GB de memorie internă și de 64 sau 128 GB vor ateriza în consecință. În plus, majoritatea parametrilor sunt foarte asemănători.

În plus față de ecranele mari, ambele modele vor fi echipate cu un ecran suplimentar cu o diagonală diagonală de 2 inch și o rezoluție de 536 x 240 pixeli plasată sub modulul camerelor de pe panoul din spate. Cu ajutorul său, puteți controla funcțiile smartphone-urilor selectate, inclusiv playerul sau gestionați notificările. De asemenea, afișează informații de bază din aplicațiile preinstalate, de ex. Numărul de pași înfrânți.

În plus, Meizu va utiliza standardul de încărcare rapidă de intermediere 4.0. Datorită capacității încărcătorului de 25 W (5 V / 5 a), puteți reîncărca linkul din modelul Pro 7 de la zero la OK. 67%. În doar 30 de minute. Întregul arată cu adevărat senzațional și inovativ - nu este doar o copie a altor modele, cum ar fi cele mai multe smartphone-uri de pe piață.

Recomandat
Lasă Un Comentariu