Principal » Android » Faceți cunoștință cu Polonia - Ghid de călătorie1.1.3

Faceți cunoștință cu Polonia - Ghid de călătorie1.1.3

Android  : Faceți cunoștință cu Polonia - Ghid de călătorie1.1.3

Faceți cunoștință cu Polonia este un mare ghid turistic în jurul țării noastre, dezvoltat special pentru oaspeții care vizitează Polonia în timpul Zilei Mondiale a Tineretului, condus în primul rând oaspeților străini. Veți găsi aici monumente de arhitectură, facilități sacre, locuri legate de natură, artă, cultură, istorie și simboluri ale inovației poloneze, iar la această aplicație vor planifica cu ușurință o călătorie.

Cele mai interesante și cele mai frumoase locuri din țara noastră au fost colectate în aplicație. În baza de date veți găsi munți, castele, lacuri, muzee, monumente, parcuri, centre culturale și chiar cele mai bune restaurante. Baza de date a fost împărțită în 6 categorii: Istorie (înapoi), natura (comorile naturii), muzee și castele (într-un caleidoscop), cultură și artă, afaceri și inovare și bucătărie (Polonia gustoasă). În fiecare dintre ele vom găsi câteva călătorii gata, împreună cu distribuția timpului. Apropo, vom găsi o mulțime de interesante aici, adesea informații irezistibile despre orașele poloneze și facilități bine cunoscute.

Dezvoltatorii de aplicații se asigură că programele programate de vizitare a obiectivelor turistice nu sunt plictisitoare și lasă șabloane bine cunoscute. Aplicația vă ajută, de asemenea, să cumpărați biletele necesare pentru călătorii dacă este posibil.

Cererea a fost creată în colaborare cu Grupul ONET-RAS Polska cu Grupul PKP, Intercity PKP, o organizație turistică poloneză și Ministerul Dezvoltării.

Recomandat
Lasă Un Comentariu