Principal » Internet » Media-Tech MT851G - Testăm Copii localizator GPS cu posibilitățile telefonului

Media-Tech MT851G - Testăm Copii localizator GPS cu posibilitățile telefonului

Internet : Media-Tech MT851G - Testăm Copii localizator GPS cu posibilitățile telefonului

Chiar și în 2015, nu au existat voturi că dispozitivele îmbrăcate, atât cele utilizate doar pentru a servi smartphone-uri și autonome, vor fi o lovitură absolută. Din păcate, în timp ce mulți utilizatori activi a placut benzi de fitness relativ ieftine, chiar și pentru cele mai populare smartwatchu Apple a Watchu, nu poți spune că este un hit comercial. O altă categorie, constituie dispozitive de îmbrăcare pentru copii.

Și ar trebui să fie mt851g. După cum ați fi ghicit, este folosit în primul rând părinților. Cu toate acestea, merită faptul că aplicarea sa nu este limitată doar la supravegherea meticuloasă, dar poate fi cu adevărat utilă pentru dvs. Nu este doar un transmițător GPS, ci și un dispozitiv care să permită contactul cu părinții în mai multe moduri.

Este dificil să se determine în mod clar clasa dispozitivului, în special având în vedere că găsim MT851G

..

Slot pentru cartela SIM. Pe de altă parte, nu vom aminti un sistem de operare avansat - un dispozitiv incontestabil este destinat celor mai tineri utilizatori, așa cum este evidențiat prin construcția și proiectarea acestuia. Producător însuși un grup oarecum limitat de utilizatori datorită vârstei prin utilizarea unui plic rigid și alungit, care va fi confortabil pe cele mai mici încheieturi.

MT851G este fabricat din plastic din cauciuc si cauciuc. Calitatea afișajului, deși este prezentată destul de multe informații despre aceasta, nu merită laudă: luminozitate scăzută și contrast o fac pur și simplu ilizibilă. Nu este o problemă deosebită, deoarece cele mai importante funcții sunt operate utilizând butoanele fizice de pe marginile dispozitivului. impresii generale sunt destul de rele - arata MT851G la o jucărie de calitate destul de scăzută.

O jucărie, cu toate acestea, nu este - în scenarii extreme poate economisi viața. Pentru a utiliza dispozitivul, aplicația SE tracker 2 și contul de înregistrare și cont sunt obligați să utilizeze dispozitivul. Pentru aceasta este necesară mai întîi să scaneze sau să introduceți manual numărul de dispozitiv, care este plasat pe baterie. Apoi părintele introduce numerele de telefon cu care se pot utiliza banda.

Cea mai importantă funcție MT851G pentru mulți părinți va urmări locația copilului dvs. cu o precizie de până la o duzină de metri. Marea majoritate a ecranului principal al aplicației este o hartă. Pe aceasta puteți vizualiza locația curentă a copilului și rătăcirea sa anterioară. Aceasta este doar cea mai cererea de bază: MT851G - datorită serviciului pe cartela SIM - aceasta oferă mult mai mult pe comunicare.

[1/2

Folosind dispozitivul, este posibil să efectuați convorbiri telefonice. Acesta este echipat cu un difuzor destul de bună calitate și un microfon. Sunt acceptate și nu numai apelurile primite - cu MT851G pot apela cu succes, dar numai pentru a pune înainte de cartea telefonică trei numere de încredere.

În plus, comunicarea este posibilă și prin transferarea fișierelor audio. Un copil - după apăsarea tastei - poate înregistra un mesaj care, după îndepărtarea degetul de pe buton va fi trimis automat folosind transmisia de date către părinte. Acest lucru va fi capabil să-l ascultați în aplicația dvs. și să vă trimiteți. Atenția merită, de asemenea, funcția unui gard virtual: părintele poate trage pe limitele hărții, prezintă care este interzisă să meargă la un copil și după depășirea acestora, SMS-urile vor fi trimise automat, mesajul relevant va apărea și în aplicație.

[1/2

De asemenea, nu puteți uita că MT851G un ceas echipat cu senzori optici, care este utilizat pentru a recunoaște poziția. Datorită acestui lucru, ceasul va notifica automat părinții dvs. atunci când este eliminat din mâna copilului. În plus, alarma va fi, de asemenea, activată când dispozitivul este pierdut în timpul distractiv. După cum puteți vedea destul de inteligenți caracteristici suplimentare, este destul de mult, și cel mai important - pot fi utile pentru copii.

Singura întrebare este dacă acestea vor fi dispuși să poarte un dispozitiv moderat atractiv. În opinia noastră - deși, desigur, vor verifica cei mai tineri consumatori - da. Pentru oricine încă nu impresionează un alt smartphone dreptunghiular, ce altceva, dar, atunci când vine vorba de comunicare prin ceas. Nu este greu de realizat că abilitatea de a comunica într-un mod similar cu acest film spion va trezi imaginația copilului dvs. și să le încurajeze să poarte MT851G. Și numai atunci va fi îndeplinit cu succes utilizările sale - și multe gândire.

Dispozitivul ne-a furnizat magazinul SpyShop.en, în care oferta este disponibilă ca locator GPS W2.

PROS
  • Sunet sunet de la difuzor
  • Microfon de bună calitate
  • Serviciul SIM CARD
  • Abilitatea de a trimite înregistrări audio
  • Funcția de zonă de siguranță virtuală
  • Alarmă după îndepărtare sau abandonare
Minusuri
  • Afișaj de calitate proastă
  • Brățară îngustă

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu