Principal » Internet » Mărește U2C și Mini Air Mouse RC9 - Pendrive cu Android, Mouse în telecomandă

Mărește U2C și Mini Air Mouse RC9 - Pendrive cu Android, Mouse în telecomandă

Internet : Mărește U2C și Mini Air Mouse RC9 - Pendrive cu Android, Mouse în telecomandă

Printre devotații de gadget-uri și de noutăți tehnologice, diverse dispozitive conectate la un televizor sunt din ce în ce mai populare, care datorită îmbogățirii echipamentelor Android, receptorul pentru opțiuni utile, disponibile în mod normal numai pe smartphone-uri sau pe tablete. Pe de o parte, avem piața cutiilor mici, de obicei, specificații foarte medii, uneori cu un tuner suplimentar integrat DVB-T (care le face demn de interes), iar celelalte mini-computere mult mai puternice ale extinderii închise în formă de unitate flash USB 'a. La labuul nostru, a lovit recent un produs miniaturizat de U2C cu denumirea, care ar putea savura mai multe elemente interesante care o deosebesc de competiție, precum și un control al telecomenzii RC9, îmbunătățind foarte mult ușurința de utilizare globală.

Inima copilului alb este un procesor dual-core ROCHCHIP 3066 1.6GHz cu un GPU cu patru-core Mali-400, cu memorie internă de 1 GB și 8 GB de memorie internă pentru datele care pot fi extinse datorită portului de card micro SD. În plus, există un card Wi-Fi în standardul 802.11b / g / n, precum și un port USB de dimensiuni mari 2.0 plus două micro USB. Există, de asemenea, un loc interesant pentru modulul Bluetooth. Conectați dispozitivul la conectorul HDMI TV Free sau este posibil să îl utilizați cu mai vechi, lipsit de acest receptoare de intrare utilizând cablul compozit AV, care, din păcate, nu intră în cutie. U2C are, de asemenea, amuzant, deoarece un comutator rotund mic sub forma unui unt inconspicuos, dar nu cel mai atras, doar un webcam integrat 2Mapix și un microfon încorporat.

[1/2

Pentru a putea folosi un ochi digital, măsurarea ar trebui să pună în portul televizorului și este cel mai bun în dreapta lui (privindu-se din față pe ecran) țărm. Dacă avem HDMI pe de altă parte, aplicațiile care utilizează imaginea de pe camera web vor fi întoarse cu susul în jos. Aceasta nu este singura problemă. Dacă nu puteți vina dispozitivul, deoarece nu cutelor și, în general, impresionează un solid, designeri axat pe aspectul său fără cabluri conectate. U2C se reliefează mare în afara cadrului televizorului, oferind în mod clar să știe, și aici tot trebuie să conectați cablul de alimentare (de la portul USB sau o priză de curent, este inclus adaptorul), care va fi întotdeauna văzută, precum și ca un receptor de periferice, tastaturi și RC9 șoarecilor menționați, trebuie să facă și să facă un mic salon de monstru. Dacă nu aveți unghiile foarte lungi, va exista, de asemenea, o problemă cu a pune un card Micro SD, care intră foarte profund, și nu a marcat direcția introducându-l (este încă în minte). Posiłkowałem Pen aici, care mi-a adus acasă cu ocazia unui alt lucru - fabricat din material dur și pilotul se murdărește repede.

După ce ați pornit ochii utilizatorului, apar două pinguini, apoi un logo simplu pentru a veni în cele din urmă timp pentru a alege așa-numitul lansator. Dacă cineva va folosi echipamentul ca un simplu centru media, recomand noul, cu icoane mari și semnături lizibile, altfel mai bine să fie un desktop obișnuit cu Android 4.1.1. Am observat rapid că echipamentul este foarte încălzit, Wi-Fi Szkojuje, cursorul de pe prunele ecranului și de repere populare, repornirea din locul U2C, nu a părăsit iluzii - am avut de-a face cu o copie defectuoasă. O altă piesă a fost caldă în timpul utilizării, dar nu a fost niciodată neplăcută și permisă pentru funcționarea normală. Din spațiu obținem toate aplicațiile necesare jucătorului (rețeaua) la cârma, care necesită mai puțini utilizatori. Nu fiecare film va intra în ea, dar de la care există MX player din magazinul de joacă? El nu avea probleme.

În mod natural, am lansat câteva aplicații populare pe dispozitiv pentru măsurarea performanței. Rezultatele nu au evocat admirația, în plus, unele programe au indicat că efectuează teste la o rezoluție mai mică decât setul implicit 1080p. Vellamo a arătat 1187 de puncte pentru HTML5 și 352 în testul de metal. Nenamark 2 la 1280 pe 672 pixeli afișați 54,6fps, cetate epică la o rezoluție similară de 34,8fps la înaltă calitate și Antutu 3.1.1 în aceleași condiții, 6361 de puncte (CPU: 2009, GPU: 2774, RAM: 994, I / O: 584, 1608MHZ X2). 3DMARK 1.1 în testul de furtună de gheață a dat MEASE 1975 de puncte și 1469 în Ice Storm Extreme, în timp ce în AN3dbenchxl aici este U2C a obținut rezultatul a 25433 de puncte. Ediția standard Quadrant a început și a terminat munca, dar micro fontul nu are voie să citească rezultatul posturilor. Trebuie menționat că nu orice aplicație din Magazin Play sa dovedit a fi compatibil cu dispozitivul (fracție modestă), dar puteți încerca întotdeauna să instalați programe din fișiere APK. Plus pentru producătorii care au salvat puterea de gunoi inutile, astfel încât serviciile inutile nu încetini funcționarea sistemului.

La sfârșit, să luăm un pic de atenție RC9, șoarece de aer - ca manipulator cu giroscoape determină producătorul. Pe scurt, telecomanda reacționează pe mâna dvs. înclinată și transferarea acestuia la mișcarea cursorului. Bateria litiu-ion încorporată, încărcată dintr-un cablu USB, doar pentru o lungă perioadă de timp. Echipamentul este verificat pentru ecrane mai mici, mai mari, forțându-ne să efectuăm mișcări mai largi, mai puțin precise și ușor supărătoare. Este ușor să-l controlați (copiii vin la păsări furioase), astfel încât înlocuiește cu succes rozătoarele standard, oferind butoanele responsabile pentru stânga și dreapta (de exemplu, întoarcerea), precum și un cerc de opțiuni, datorită care este echipamentul De asemenea, utilizat cu decodoare DVB-T Android. Utilizarea indicatorului de pe computer este o curiozitate mai mare. E frumos să se uite în jurul valorii de curse, întârzierea nu poate fi surprinzător de surprinzător în jocurile FPP, dar nu se poate gândi serios despre utilizarea RC9 ca ieftin echivalent Razer Hydra.

[1/2

MEASES U2C sunt bine verificate în salonul în tandem de la RC9, care este folosit cu ușurință ca o telecomandă TV, dar pentru a gestiona dispozitivul, o tastatură obișnuită cu un șoarece este, de asemenea, utilizată pentru a gestiona dispozitivul. În ceea ce privește alte soluții similare de pe piață, computerul se distinge prin prezența unei camere web, o voce de colectare destul de podoabă microfon și modulul Bluetooth, cu toate acestea, este în valoare în considerare dacă o vom folosi de fapt - mai ales că echipamente proeminente pe partea laterală a televizorului se va speria cablul. Poate că este mai bine să alegeți un model mai ieftin, nici o capturare a ochilor, deoarece în portul HDMI de pe partea din spate a receptorului? Posibil interes într-o stație de andocare special pentru aceste suplimentare de câteva zloti. Produsul pe care îl consider de succes și cu o mică dorință și timp pentru a căuta informații pe web, puteți descoperi plinătatea caracteristicilor sale - ceea ce nu înseamnă că Wyjętemu direct din cutie există ceva lipsă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu