Principal » Internet » McDonald 's Polska1.3.4

McDonald 's Polska1.3.4

Internet : McDonald  's Polska1.3.4

Aplicația Oficial McDonald 's Polonia. Cu ajutorul ei, nu numai că vom găsi locul cel mai apropiat, dar, de asemenea, vom termina meniul nostru sau vom folosi promovarea.

Ecranul principal al programului ne-a întâmpinat cu trei categorii: meniu, promoții și restaurante. Primul dintre acestea oferă acces la oferta McDonald și produse aproximative de produse. Folosind un mecanism simplu, putem completa meniul nostru și le putem trimite prin SMS.

Promoțiile sunt, desigur, cupoane de reducere populare pentru produsele selectate. În plus, prin instalarea unei aplicații mobile, primim un cupon pentru cartofi liberi.

Ultimul din categoria ne va ajuta să găsim spațiile de rețea McDonald . În plus față de informațiile standard, cum ar fi locația sau orele de program, vom primi, de asemenea, date mai detaliate despre locația selectată, cum ar fi NP. Prezența unui colț pentru copii, Wi-Fi sau o fereastră de 24 H.

În marginea din stânga, meniurile culisante au fost ascunse, ceea ce oferă acces rapid la părțile individuale ale aplicației. Setările vă permit să sincronizați programul cu un cont Facebook. Aplicația McDonald 's Polonia poate fi considerată un model pentru alte rețele cum să creați programe simple și utile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu