Principal » Internet » McDonald este pe o vedere a ciberneticilor cibernetici. Datele clienților au avut loc

McDonald este pe o vedere a ciberneticilor cibernetici. Datele clienților au avut loc

Internet : McDonald  este pe o vedere a ciberneticilor cibernetici. Datele clienților au avut loc

McDonald 's, unul dintre cele mai mari restaurante din lume, a fost doar o victimă a ciberneticilor. Atac pe restaurante situate în Coreea de Sud și Taiwan. Criminalii au primit acces la adresele de e-mail ale clienților, numere de telefon și adrese de livrare.

Recent, ciberneticile cibernetice aleg din ce în ce mai mari întreprinderi globale. Recent, am informat despre atacurile asupra conductei coloniale (cel mai mare operator de conducte din Statele Unite) și JBS (unul dintre cei mai mari furnizori de carne din lume). Aceste companii au convenit să plătească criminali de răscumpărare. În primul caz, a fost de aproximativ 5 milioane de dolari, iar în al doilea 11 milioane de dolari pentru deblocarea datelor.

Citiți și: Inteligența artificială de a gestiona comenzile din McDonald 's pauzează punctul potrivit. Confidențialitate

Hackerii au atacat rețeaua McDonald

Atac pe McDonald 's, care a avut loc vineri, pe 11 iunie, nu a fost la fel de spectaculos și sa referit doar la restaurantele din Coreea de Sud și Taiwan. Cu toate acestea, unele date și angajați ai companiei au fost dezvăluite.

AI să se ocupe de comenzile din McDonald 's pauze punctul drept. Confidențialitate

După cum informat McDonald este informat, criminalii au primit acces la e-mailuri, numere de telefon și adrese de livrare, dar încălcarea nu include informații despre plățile clienților. Rețeaua asigură că persoanele vătămate vor fi notificate cu privire la incident, precum și autoritățile de reglementare competente.

"Deși am reușit să închidem rapid imediat identificarea, ancheta noastră a arătat că a obținut acces la un număr mic de fișiere, dintre care unele conțin date personale " - pot fi citite într-o declarație a companiei. Încălcarea a fost detectată de către consultanții externi după ce au observat activități neautorizate în rețeaua de întreprinderi.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> NewsInformationsCaber atacuri

Recomandat
Lasă Un Comentariu