Principal » Internet » mbank cu o defalcare. Nu puteți plăti Blik - există probleme cu conectarea (actualizare)

mbank cu o defalcare. Nu puteți plăti Blik - există probleme cu conectarea (actualizare)

Internet : mbank cu o defalcare. Nu puteți plăti Blik - există probleme cu conectarea (actualizare)

Clienții MBANK pot avea motive pentru nemulțumire. Ca urmare a eșecului, sistemul bancar Internet nu funcționează pe deplin în mod eficient. Problemele apar deja la etapa de conectare, iar plățile Blik-IEM nu funcționează.

El a informat clienții pe Facebook despre problemele cu MBANK-ul bancar. Potrivit unui scurt mesaj, problemele trebuie să fie înregistrate atât la aplicații mobile, cât și la plățile Blik-IEM. Banca declară că sistemul de plată a cardului nu a eșuat și, în acest fel, puteți plăti în continuare pentru achiziții.

După cum puteți deduce de la comentarii, unii clienți nu se pot conecta la Banking deloc, în timp ce altele după ce vă conectați nu văd toate elementele sistemului. Încă alții acordă atenție faptului că problemele cu plățile nu sunt mai puțin frecvente și au fost efectuate timp de două luni. Eșecul descris este oa doua dificultate pentru clienții lui Mbank în ultimele zile.

Din păcate, nu știți cât timp restabilirea sistemului la fitness complet. Mbank a cerut scuze pentru toate inconvenientele, dar el nu a estimat timpul necesar pentru reparații. Informațiile despre defecțiunea au apărut pe Facebook Mbank Kwadrans înainte de ora 11.

Actualizați,. 15:00

La ora 14:30, Mbank a anunțat că problemele au fost rezolvate și toate elementele bancare și BLK ar trebui să funcționeze deja în mod corespunzător.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu