Principal » Android » mbank en

mbank en

Android  : mbank en

Aplicația MBANK este un client oficial pentru a gestiona un cont la banca de Internet cu același nume. Datorită acestuia, utilizatorul este capabil să vizualizeze cele mai importante informații referitoare la facturile efectuate, dar și să efectueze transferuri, să gestioneze carduri sau să deschidă noi depozite.

Interfața aplicației a fost creată pentru o nouă versiune de Mbank și stabilește greu. Din fereastra principală, utilizatorul primește accesul la toate opțiunile majore. Cel de bază este de a verifica balanțele conturilor disponibile și de a naviga pe istoria operațiunilor. Utilizatorul poate utiliza opțiunea de căutare avansată, oferind perioade, date inițiale și finale, precum și o gamă de cotă opțională. Din cerere, este de asemenea posibilă efectuarea transferurilor: standard, expres, între conturile proprii, la Zusu sau taxa de plată.

În plus, este posibilă vizualizarea datelor, creditelor, asigurărilor și investițiilor, precum și stabilirea de noi depozite. Aplicația MBANK vă permite, de asemenea, să editați destinatarii deja salvați și operațiunile programate. Au existat, de asemenea, posibilitățile de editare a comenzilor fixe, deși din aplicație, cererea nu este posibilă adăugarea de articole noi. De asemenea, utilizatorul este capabil să navigheze încuietoarea și să facă reîncărcări telefonice de la nivelul contului.

După deconectare, utilizatorul poate utiliza în continuare câteva opțiuni: găsiți rapid cele mai apropiate ATM-uri bazate pe semnalul GPS, verificați informațiile despre Mrabats și, de asemenea, contactați banca. Opțiunile suplimentare sunt acces rapid la blogul informațiilor Băncii, precum și o listă de cursuri de stocare și cursuri de schimb. Aplicația este partajată gratuit, vă permite să utilizați două widget-uri pentru ecranul desktop și de blocare: unul pentru completarea rapidă, al doilea indicator de echilibru care conține.

Recomandat
Lasă Un Comentariu