Principal » Internet » Mbank nu uită de Windows Mobile: o nouă versiune a aplicației "Disponibil,

Mbank nu uită de Windows Mobile: o nouă versiune a aplicației "Disponibil,

Internet : Mbank nu uită de Windows Mobile: o nouă versiune a aplicației

Pentru utilizatorii sistemelor de operare mobile de reglare, ele pot abandona eventual dezvoltarea de aplicații pentru telefonul mobil. Nu este dificil să ghiciți că această problemă se aplică în primul rând ferestrelor mobile. Cu toate acestea, nu există nici un motiv să vă faceți griji - în ciuda faptului că Pasiunea săracă a acestui sistem, Mbank a lansat doar o nouă versiune a aplicației sale mobile.

Noua versiune a aplicației MBANK nu aduce schimbări semnificative la interfață, care este invariabil bazată pe plăci. Aceasta aduce o mulțime de comoditate pentru a facilita contactul clientului cu banca. De atunci, utilizatorii de Windows Mobile, care sunt clienți MBANK, au posibilitatea de a contacta Mlinia (linia de ajutor) cu un pacing și, de asemenea, după logare. Datorită acestui lucru, utilizatorul se va conecta la un consultant deja autorizat și nu va trebui să furnizeze date suplimentare care să-și verifice identitatea, cum ar fi ID-ul sau Telekod.

[1/2

Capacitatea de a se conecta la un consultant este disponibil de la un nivel cu gresie de teracotă, care a fost pe ecranul principal. Contactul cu linia telefonică nu se limitează la întrebări legate de posibilele probleme tehnice, este de asemenea posibil să comandați servicii și produse. În plus față de contactul facilitat cu Mlinia, Mbank a introdus, de asemenea, în Windows mobile posibilitatea transferului de fonduri utilizând numărul de telefon BLLK.

Din păcate, conexiunea nu este implementată de VoIP și, ca parte a unui apel telefonic tradițional pentru care veți plăti în conformitate cu tarifele furnizate de operator. În plus, trebuie remarcat faptul că actualizarea aplicației necesită, de asemenea, o re-link către aceasta cu servicii bancare mobile, cu instrucțiunile vă puteți familiariza cu pagini mBank. Cea mai recentă versiune a aplicației poate fi găsită în baza noastră de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu