Principal » Internet » MBANK și PKO BP deja în AppGallery Huawei. De parca

MBANK și PKO BP deja în AppGallery Huawei. De parca

Internet : MBANK și PKO BP deja în AppGallery Huawei. De parca

Huawei a anunțat că, în curând, va primi magazinul său AppGallery cu aplicații bancare și cuvintele păstrate. Iată utilizatorii smartphone-urilor producătorului chinez obțin acces la MBANK, precum și PKO BP. Într-un fel - pentru că există un cârlig mic.

Anunțul despre adăugarea aplicației MBANK și IKO (PKO BP) la AppGallery are într-adevăr două pagini - bune și rele, și în mod corespunzător marketing și practic.

Pe de o parte, APKI a mers de fapt la magazinul Huawei, iar pe de altă parte, nu schimbă nimic în situația actuală, așa cum vorbim despre versiuni scrise pentru serviciile Google. Spunând pur și simplu, ele sunt disponibile numai celor care au un model smartphone înainte de Blocarea Google și tranziția totală la Huawei Mobile Services. Și acest lucru înseamnă că toată lumea interesată le poate descărca pur și simplu din magazinul de jocuri.

[1/2

Cineva va spune că, în acest caz, această premieră poate fi tratată ca irațional. Și consimțământul - dacă vorbim despre un aspect pur folosit. Este diferit într-un context de marketing. Cum a dovedit Huawei, cooperarea cu cele mai mari bănci poloneze se dezvoltă în mod constant, iar migrația pe HMS este doar o chestiune de timp. În plus, un astfel de producător narativ conduce direct.

Deci, este prea devreme pentru fotografii de la blocajele de trafic de șampanie, dar fanii hardware ai lui Huawei se pot simți parțial liniștiți. Cererile bancare pentru Core HMS mai devreme sau mai târziu vor fi.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu